Hae
Johanna Tolppola

UUSI ALKU! Tervetuloa seuraamaan Vaikuttajamediaan

Tämä on mun ensimmäinen kirjoitus Vaikuttajamedian puolella. Fiilis on sanoin kuvailematon. Viimeiset 1,5 kuukautta ollaan Even kanssa tehty töitä melkein kellon ympäri ja nyt vihdoin ja viimein sivusto on livenä. Sivustoa kehitetään koko ajan ja tämä on versio yksi. Keräämme käyttökokemuksia bloggaajiltamme ja kehitämme sivustoa paremmaksi koko ajan.

Tämän viikon aikana sähköpostit ja somekanavat ovat laulaneet hoosiannaa. Vaikuttajamedia sai ihan mielettömän vastaanoton jo ennen kuin sivusto oli edes livenä. Ihan uskomatonta. Olemme saaneet lukuisia yhteistyöehdotuksia ja bloggaajahakemuksia.

Oma blogi tulee säilymään samanlaisena kuin tähänkin asti. Tulen kirjoittelemaan samoja aiheita kuten ennenkin eli omat kirjoitukset tulevat pääsääntöisesti pyörimään hyvinvoinnin, liikunnan ja lapsiarjen ympärillä.

Vaikuttajamedian ajankohtaista-osioon kirjoittelen taas markkinointiin liittyviä artikkeleita. Kannattaa käydä aina välillä tsekkaamassa myös se sivu, jos aihepiiri kiinnostaa.

Viimeiset pari viikkoa on ollut todella kova kiire, mutta nyt kun olemme saaneet sivuston liveksi, niin kiirekin hieman hellittää. Postaus tahtikin aktivoituu nyt taas normaaliksi.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on mun pidempiaikaisia seuraajia ja myös uusia sellaisia. Tervetuloa lukemaan JohanOnFitness-blogia Vaikuttajamediaan. <3

5 kommenttia

 1. Nicola kirjoitti:

  Onnea uuden alun aloittamisesta.!!!!
  Olen jo jonkin aikaa, ehkä vuoden alkupuolelta asti lukenut blogiasi, ja aina niin mielellään palaan takaisin lukemaan. 🙂 Sinulla on ihana tyyli kirjoittaa erinlaisista asioista.

  • admin kirjoitti:

   Kiitos paljon ja ihanaa, että kommentoit! <3 Kiva kuulla, että seurailet blogiani! <3

 2. kata kirjoitti:

  Moi!
  Olisi kiva, kun Vaikuttajamedian blogit löytyisivät bloglovin’sta, sillä sieltä olen aiemminkin seurannut eri blogeja, mun mielestä tosi kätevä kun kaikki lemppariblogit siellä 🙂

  • admin kirjoitti:

   Moikka, ihanaa kun kommentoit. Kyllä ehdottomasti kaikki lisätään myös sinne! <3

 3. Pia kirjoitti:

  Onnea ja tsemppiä ! Luen näitä mielenkiintoisia ja lennokkaita postauksia jatkossakin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *