Hae
Johanna Tolppola

Mitä meille kuuluu

Nyt mun viimeiset artikkelit on painottunut työasioihin, joten ajattelin tällä kertaa kirjoittaa vaan meidän perheen peruskuulumisia.

Theo on ollut flunssassa nyt kolme päivää. Theolla oli se vauvarokko viime viikolla ja tällä viikolla sitten flunssa. Tämän takia tuli myös muutama huonommin nukuttu yö, niin Theolla kuin mulla. Nyt flunssa on selvästi menossa jo pois. Onneksi näin, koska viikonloppuna on tarkoitus juhlia Theon 1 v -synttäreitä.

On ollut kyllä kiireisiä päiviä tällä viikolla, mutta jospa se nyt vähän helpottas. Viikonlopun tulen pyhittämään perheelle. <3

En edes muista milloin viimeksi olen ollut salilla, joten tavoitteena olisi päästä myös treenailun pariin mahdollisimman nopeasti. Mun kroppa ja mieli oikein kaipaa liikuntaa. Herra x on taas päässyt treenaamaan ihan normaalisti eli sen 4 x viikossa.

Kyllähän tuo vähän jännittää, että miten arki luistaa sitten kun Theokin menee tarhaan ja mullakin alkaa ns. normaali elämä. Alku on varmaan aika säätöä, mutta sitten kun löytää sen koko perheelle sopivan rytmin, niin kai se siitä. 🙂

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *