Hae
Johanna Tolppola

Missä Pihistän Ja Mihin Panostan

En ole missään nimessä systemaattinen rahankäyttäjä. Tällä tarkoitan sitä, että joskus tuhlaan enemmän ja joskus taas vähemmän, mutta mulla ei ole mitään ns. logiikkaa taustalla. Joskus pihistelen ihan turhissa asioissa ja joskus taas tuhlaan rahaa väärin asioihin. En ole kumminkaan ikinä ottanut stressiä, koska tällainen mä vain olen.

Näissä asioissa pihistelen

Ruoka 

Ravintolassa katson aina annoksen hinnan ja mun ateriavalinta perustuu hyvin usein sen hintaan. Kaupassa vertailen paljonkin hintoja. Esimerkiksi, jos valitse itselleni juuston, niin katson mikä olisi hinnaltaan järkevin valinta. Tämähän on todella jännä, että näissä asioissa mietin jotain hintaa, mutta siitä on tullut vain tapa.

Liittymät, vakuutukset, jne.

Mua ihan suututtaa, jos maksan näistä ylihintaa. Sen takia aina aika ajoin kilpailutan kaikki.

Kosmetiikka

Pihistelen esim. rasvoissa, puuterissa, jne.

Omat vaatteet

En ole ikinä ollut ”merkki-ihminen”, joten en oikeastaan koskaan osta itselleni mitään kallista. Tykkään ostella vaatteita ja kokeilla eri tyylejä, joten en käytä samoja vaatteita kauhean pitkään. Toki on mullakin ne omat suosikit, joita käytän sitten enemmän ja pidempään.

Kengät

En omista yksiäkään yli 100 € kenkiä. 😀 Tiedän, että tämä jos joku on väärä asia pihistellä.

Näihin asioihin panostan 

Koti

Kodin sisustus ja huonekalut voivat olla hieman kalliimpia. Koti on kumminkin niin tärkeä paikka, joten siihen haluan panostaa.

Theon vaatteet

Theolle pystyn hyvinkin ostamaan hieman kalliimpia vaatteita.

Kosmetiikka

Vaikka pihistelen joissain kosmetiikkatuotteissa, niin sitten panostan taas kunnon meikkivoiteeseen ja esim. laadukkaisiin luomiväreihin.

Laukut

Panostan laukkuihin. En omista montaa laukkua, mutta ne kaikki ovat olleet hieman kalliimpia. Ne ovat sitten kestäneetkin monta vuotta.

Tiedän itse, että pihistelen ihan väärissä asioissa. Mieheni sanoikin, että panostan kaikkeen huonoon ja pihistän kaikessa järkevässä. 😀 En kumminkaan jaksa ottaa asiasta stressiä. 🙂

Mihin te panostatte ja missä te pihistelette?

 

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Pihistää: kosmetiikka, panostan: matkustus! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *