Hae
Johanna Tolppola

Mitenkäs Tää ”Dieetti” On Sujunut?

Kirjoitin pari viikkoa sitten, että haluaisin vähän pudottaa painoa, mutta ns. hellällä otteella. Tarkoituksena oli lähinnä lisätä kotiruokaa ja ottaa etäisyyttä suklaasta ja karkista sekä lisätä liikuntaa.

No pakko myöntää, ettei nyt ole mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt. Jos mennään nyt ihan posin kautta, niin kyllä olen lopettanut suklaapatukoiden ostamisen, olen syönyt paljonkin kotiruokaa ja miettinyt vähän enemmän mitä suuhuni laitan. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

Vaikka olen onnistunut noissa asioissa, niin olen sitten lipsunut muissa. Olen esim. syönyt pullaa kahvin kanssa ja yksi päivä söin vähän suklaata. 😀 Liikuntaa en ole harrastanut. En ole yksinkertaisesti kerennyt ja tiedän etten tule kerkeämään ennen marraskuuta ja sen tulen nyt vaan hyväksymään. Toki olen lisännyt hyötyliikuntaa, mutta haluaisin päästä kyllä ihan kunnolla treenaamaan. Kiirehän on aina suhteellista ja jos oikeasti olisi motivaatio kunnossa, niin kyllähän mä sinne salille pääsisin. Nyt selvästi se motivaatio ei ole vain tarpeeksi korkealla, koska oma energia menee nyt tässä kuussa muihin asioihin.

Kävin kaikista epäonnistumisista huolimatta vaa’alla ja se näytti ihan hyvää lukua. Eli vähän oli paino pudonnut, joka oli ihan kiva uutinen.

Tälle päivälle otettiin herra x:n kanssa ihan kunnon leffailta ja karkkipussi. Aivot narikkaan, kun Theo menee nukkumaan ja pieni hölläys kiireisten viikkojen keskelle.

Aion viikko viikolta petrata näissä mun valinnoissa ja mennä nyt täysin omalla tavalla. Tiedän, että jossain vaiheessahan se totaalikieltäytyminen on varmaan otettava käyttöön, mutta siihen en ihan vielä ole valmis.

Yksi kommentti

  1. admin kirjoitti:

    testi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *