Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

I Love Me -Messutärpit! Älä Missaa Näitä!

Kaupallinen yhteistyö: Cailap I PUR Hyvinvointi I Viisas Elämä I ABMed I Back on Track I FutMed I SuperYellow

Tänään oli taas syksyn yksi kohokohdista eli I Love Me -messut! Messuthan kestävät koko viikonlopun, joten jos et tänään päässyt paikalle, niin ei hätää! Listasin teille mun omia messutärppejä. Kannattaa käydä katsomassa myös mun ig-stoori, siellä on paljon videoita messuilta.

I Love Me -messutärpit

Cailap

Cailapilla oli ihanan hempeä osasto. Siellä oli todella hyviä messutarjouksia, niin meikkisiveltimistä, hiusharjoihin ja koruihin. Sain mukaani ison kasan heidän tuotteita. Erityisesti teille haluan nostaa esiin heidän contour-siveltimet, jotka olivat tarjouksessa. Parhaimmillaan heillä oli tuotteita melkein 50 % alennuksella.

Kannattaa oikeasti käydä paikan päällä katsomassa. Ihan vain joululahjavinkkinä nostan esiin heidän silmämeikkipakkauksen, joka on tarjouksessa vain 10 €. Puuterisivellinkin oli vain 10 €, kun normaalihinta oli 18,90 €. Koruja löytyi 4 € hintaan ja hiusharjoja alle kympillä. Hiusharjoista sellainen hauska huomio, että siellä oli harjoja, joissa oli mukana hiusten poistaja eli väline millä saat helposti ne harjaan jääneet hiukset pois siitä.

Huomenna lauantaina heidän messuosastolla on vierailemassa Braidingbadin Heli Annala, joka tekee hiuslettejä jonotusjärjestyksessä.

Heidän osastonumero on 6b60.

Pur Hyvinvointi

Pur-kaupalla oli ihan mielettömän iso piste.  Suosittelen käymään. Itselle mukaan lähti sieltä Living Nutrition tuotteita, joita me koko perhe voidaan käyttää. Kannattaa käydä lukemassa Living Nutritionista lisää täältä. Living Nutrition on kefir-kombucha-fermentaatiolla valmistettujen maitohappobakteerituotteiden ja yrttiravintolisien edelläkävijä.

Mulle ja herra x:lle lähti mukaan myös Wild Nutritionin lisäravinteita. Wild Nutritionilta tuli mukaan mm. vitamiinia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Heidän FOOD-GROWN®-menetelmässä tuotteiden ravintoaineet kasvatetaan ravinnossa, jolloin lopputuote on hyvin kehon hyödynnettävissä. Valmistusmenetelmänsä johdosta tuotteet ovat tehokkaita jo pieninä määrinä.

Ja en siis ole raskaana vaan tätä vitamiinia on hyvä käyttää, koska edelleen vähän imetän. 🙂

Pureen osasto on 7h100.

Viisas Elämä

Viisas elämä -pisteellä kävin ihailemassa heidän mahtavia kirjoja. Mulle mukaan lähti You Are a Badass -kirja, joka on muuten heidän top 3 -kirja.

Muita mielenkiintoisia kirjoja oli Top 1 oleva Jäljet kehossa, Top 2 oleva Saa mitä Haluat ja uutuuskirja Vihreä Noita. Siellä oli todella hyviä tarjouksia! Tarjouksena oli 3 kirjaa kahden hinnalla. Käykäähän katsomassa.

Heidän osasto on 7R100.

ABMed

ABMedillä on myytävänä Sinkkiasetaatti. Se on imeskelytablettina, joko piparmintun tai sitruunan makuisena. Tiesittekö muuten, että Sinkkiasetaattia voi ottaa vaikka flunssaan kuurina kolmen päivän aikana. Tästähän on ihan tutkimustuloksia. Tämä tulee mulle ja herra x:lle käyttöön, kun Theon tarhakausi alkaa, koska flunssia on varmasti edessä.

Heillä oli hyvä tarjous: 24 tabletin pakkaus, 1 purkki 6 eurolla ja 3 purkkia 15 eurolla. Tuote on Suomessa myös valmistettu. 🙂

ABMedin osasto on 6n21.

Back on Track

Back on Trackin osastolta kävin hakemassa itselleni selkätuen, jota voi käyttää ihan vaatteiden alla. Oli nimittäin sen verran ohutta, muta tukevaa materiaalia. Mullahan selkä on reistaillut aina välillä.

Toisena tuotteena otin mukaana Weltex-teipin. Kyseessä on kehoa aktivoiva teippi, joka asennetaan ongelmakohtaan. Heidän osastollaan on huomenna lauantaina palomiehet tekemässä näitä teippauksia klo 12-17! Kannattaa käydä kokeilemassa mille teippaus tuntuu.

Heidän osasto on 6r60.

Futmed

Futmedin osastolla oli ihania Bambu-tuotteita. Juuri nyt oli saapunut heille mm. Bambu-alusvaatteita. Itse otin mukaan bambusta tehdyt legginssit ja juomapullon. Nuo bambutuotteet olivat aivan ihanaa materiaalia, todella pehmeitä.

Mukaan lähti myös hierontakynttilä, mikroimeytyvä sinkki ja magnesium -suihke, rauta-tabletteja ja B12-tabletteja.

Tuo magnesiumsuihke on vahvin magnesiumsuihke markkinoilla. Sen tulokset näkyy kuulema ihan solutasolla asti.

Heidän osasto on 7s148.

SuperYellow

Kävin myös ihastelemassa SuperYellow:n hattuja. Mulla ja Theollahan sellaiset jo on. Heidän uutuustuotteet merinovillapipot olivat aivan ihania.

Messutarjouksena oli heillä mm. lasten pipoja 20 eurolla. Niissä oli ihanan iso tupsu.

Mulla on aikaisemmassa postauksessa arvonta, josta voitte voittaa heidän pipon. Käykäähän osallistumassa.

Heidän osasto on 6u68.

GeneAccount

Tämä on GeneAccountin osasto oli mielenkiintoinen. Heillä on nimittäin geenitesti, jonka avulla voi katsoa mitkä lääkkeet sopivat itselle ja mitkä ei. Mulla on testi vetämässä ja tulokset tulee kahden viikon päästä. Siitä lisää silloin!

Heidän osasto on 6m2l.

Tunne Rintasi

Tämä on aihe josta ei voi puhua liikaa. Mullakin on ollut lähipiirissä kahdella ihmisellä rintasyöpä. Toki nyt roosanauhakampanjan aikana kaikki tämän asian muistaa, mutta olisi hienoa, jos tämä pysyisi mielessä myös muulloin. Rintoja tulisi tutkia ihan säännöllisesti! Käykäähän tutustumassa heidän osastoon. Tässä linkki heidän verkkosivuilleen.

Heidän osasto on 6m2k.

Nyt vaan messuille sitten tekemään mahtavia löytöjä!

Kaupallinen yhteistyö: Cailap I PUR Hyvinvointi I Viisas Elämä I ABMed I Back on Track I FutMed I SuperYellow

2 kommenttia

  1. Eeva kirjoitti:

    Mistä sun ihana asu? Paita ja vyölaukku?

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! 🙂 Mekko on ”lainassa” ystävältä eli oon saanut sen häneltä. 😀 Ja vyölaukku on Monkista. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *