Hae
Johanna Tolppola

Kuinka Monta Valvottua Yötä?

Me ollaan menty nyt vajaa viikko uutta kierrosta unikoulussa. Miten meillä on mennyt? Onko itketty, huudettu ja raivottu? Olenko mä saanut yhtään nukuttua?

Unikoulu alkoi meillä jotenkin todella helposti ja näin on myös jatkunut. Lopetin yösyöttämiset kuin seinään (uudelleen) ja Theo ei ole kertaakaan edes itkenyt kunnolla.

Samat iltaruutinit jatkuu kuten ennenkin, mutta rauhoittuminen tapahtuu vasta Theolla hänen omassa sängyssään. Mä vain istun lattialla samassa huoneessa, mutta annan Theon touhuta pinniksessä. Theo heittelee mua tutilla ja unilelulla, mutta mä aina vaan heitän ne takaisin sänkyyn. Tätä jatkuu 15-30 min ja sitten Theo rupeaa itse hakemaan unta ja lopulta nukahtaa.

Yöt itsessään ovat aika vaihtelevia, mutta kertaakaan en ole nostanut häntä pois sängystä. Yhtenä yönä hän heräsi vain kerran ja muutamana yönä hän on herännyt vain muutaman kerran. Joskus hieman enemmän, mutta rauhoittuu heti kun menen takaisin sängyn viereen.

Oon huomannut, että Theo kyllä heräilee välillä paljonkin, mutta osaa jo itse etsiä tuttia sängystä ja nukahtaa aivan itsekseen ilman mun läsnäoloa. Tää on saavutus!

Onneksi teimme tän unikoulun uudelleen. Kyllä se vaan helpottaa taas omaa jaksamista ja arkea. Aikaisemmin yöt jotenkin vähän ahdisti kun tiesi, että joutuu heräilemään niin paljon, mutta nyt on paljon mukavampi mennä itsekin nukkumaan.

Ps. Kuvissa muuten näkyy tätä mun uutta tukkaa! Eli kävin silloin kuukausi sitten pitkästä aikaa kampaajalla Clips:issä. Sain samalla hyvät tuotteet matkaan ja niillä oon pitänyt myös keltaisuuden kokonaan poissa. Laitoin tänään ig-stoorin esittelyn näistä tuotteista. Kannattaa käydä katsomassa. Jos mietitte seuraavaa kampaajakäyntiä, niin suosittelen kyllä Clipsiä. Siellä on nyt lokakuussa menossa kampanja, että jokaisesta parturi-kampaamo käynnistä saa Viking Linen risteilyn kaupan päälle. Pääsette tutustumaan heidän verkkosivuille tästä.

Pääsette mun IG:hen tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *