Hae
Johanna Tolppola

Perheen Irtiotto

Kuten olen useasti maininnut, että on ollut hieman kiirus ja emme ole kauheasti perheaikaa viettäneet. Nyt sitten perjantaina otimme pienen irtioton ja lähdimme perheen kesken Haminaan herra x:n siskon ja hänen miehensä luokse.

Oli ihana päästä muihin maisemiin ja viettää laatuaikaa. Perjantaina söimme tortilloja ja kävimme saunassa. Theo nukahti jo klo 20 ja nukkui 12 tuntia vain yhdellä heräämisellä. Tämä oli kaikkien aikojen ennätys! Oli jotenkin todella rentouttavaa vain olla.

Lauantaina kävimme kävelemässä pitkin Haminaa ja torikahvilla. Oli upea ilma. Tämä oli mun ensimmäinen kerta elämässä Haminassa, joten oli kiva tutustua kaupunkiin.

Kävelyn jälkeen lähdimme Kotkaan. Hoidin pikaisesti työjutun pois alta ja sitten menimme syömään Amarilloon. Syönnin jälkeen kävimme vielä Kotkan satamassa kävelemässä.

Oli aivan ihana reissu. Sanoin x:llekin, että ihan kuin hotellissa olis ollut, koska oli niin viimesen päälle kaikki mietitty. Theollekin oli hommattu ihan oma uusi yöpuku ja rappusiin turvakaide. Harvoin sitä kokee tällaista vieraanvaraisuutta, <3 Theo oli koko reissun tosi hyvällä päällä ja oli ihana oma itsensä, nauttien tietenkin saamastaan huomiosta. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *