Hae
Johanna Tolppola

33 Kysymystä Ja Vastausta – Blogihaaste

Nyt on blogeissa näkynyt 33 kysymyksen -blogihaastetta ja ajattelin itsekin osallistua tähän. Eli tässä on mun vastaukset.

Avioliittoja: 0

Menen naimisiin ensi vuoden toukokuussa. Sitä aikaisempia avioliittoja on pyöreät nolla.

Kihloissa: 2

Olen ollut kaksi kertaa elämäni aikana kihloissa. Ensimmäinen kihlaus tapahtui mun entisen miehen kanssa, jonka kanssa olin yhdessä 15 vuotta ja siitä ajasta kihloissa 5 vuotta. Nyt olen herra x:n kanssa ollut kihloissa vähän reilun vuoden ja häät on tosiaan tulossa. 🙂

Lapsia: 1

Lapsia mulla yksi ja hän on rakas poikani Theo Christer, joka täyttää ihan kohta jo vuoden.

Lemmikkejä tällä hetkellä: 0

Mulla oli lapsena kaksi hamsteria, mutta sen enempää lemmikkejä ei ole tullut, eikä tule. 😀

Leikkauksia: 6

Mut on leikattu aika monta kertaa. 4 vuotiaana multa poistettiin nielu- ja kitarisat. Lapasena leikattiin käsi, kun se katkesi. Aikuisena multa on leikattu 2 kertaa kurkku. Sitten multa on leikattu sappirakko pois ja Theokin syntyi sektiolla.

Tatuointeja: 5

Tää voi tulla jollekin yllätyksenä. Mulla tosiaan on tän verran tatuointeja. Mulla on korvan takana yksi, niskassa toinen, alaselässä kolmas, lantiolla neljäs ja jalkapöydän sisäsyrjässä viides.

Lävistyksiä: 3

Molemmissa korvissa yhdet ja napalävistys, jossa ei kylläkään ole enää ollut vuosiin korua.

Muuttoja: Apua, monta!

Lapsena ainakin viiisi muuttoa. Aikuisiällä muuttoja on takana neljä.

Ampunut aseella: Kyllä

Vastaus on kyllä, jos ilmakivääri lasketaan. 😀

Ottanut lopputilin: 5 kertaa

Olen aina itse ottanut lopputilin, kun olen halunnut edetä uralla. Kun olen lähtenyt jostain työpaikasta, niin mulla on aina ollut jo sopimus uuteen paikkaan allekirjoitettuna.

Ollut saaressa: Monesti

Pienenä meillä oli vene ja sillä oltiin monen monta kertaa saaressa.

Autosi: Opel Astra

Ostettiin kunnon perheauto, kun Theo syntyi eli Farkku Opel Astra. 😀 Mun haaveena on saada joskus joku maasturi. 😀

Ollut lentokoneessa: Monta kertaa

Olen lennellyt pitkin poikin Suomea ja matkustellut. Olen ollut matkoilla vajaa 30 kertaa.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Kyllä

Ollut rakastunut: Kyllä, useasti

Olen ollut rakastunut monta kertaa mun elämässä ja tälläkin hetkellä olen rakastunut.

Ollut ambulanssissa: Kyllä

Olen ollut ambulanssissa muutaman kerran. Yksi kerta taisi olla, että mun selkä kramppas niin pahasti, että piti soittaa ambulanssi ja toisella kerralla mun sappirakkoleikkauksen seuraavana päivänä sain, jonkun ihme kohtauksen.

Luistellut: Kyllä, monesti

Surffannut: En

Ollut risteilyllä: Kyllä, monesti

Ajanut moottoripyörällä: En

Ratsastanut hevosella: Kyllä

Olen itseasiassa omistanut parikin hevosta.

Lähes kuollut: En

Ollut sairaalassa: Liian monesti

Oon ollut sairaalassa yötä todella monta kertaa. Pienenä sairastelin pahaa astmaa, jonka takia jouduin olemaan todella usein yötä sairaalassa. Teininä tuli kurkkuongelmat, jonka takia myös olin sairaalassa. Onneksi noi on takana.

Suosikkihedelmä: Banaani

Olen niin nirso, niin ei oikein ole muuta vaihtoehtoa. 😀

Aamu vai ilta: Aamu

Oon aamuihminen ja saan parhaiten aikaiseksi heti aamusta.

Lempiväri: Vaihtelee

Lempiväri vaihtelee mun mielialan mukaan. Musta on kumminkin se mitä käytän. 😀

Viimeisin puhelu: Herra x

Viimeisin viesti: Ryhmäviesti

Yöllä oli tullut viestejä meidän Joensuu gängin whatsup-ryhmään.

Nähnyt jonkun kuolevan: En

Kahvi vai tee: Kahvi, ehdottomasti!

Paras piirakka: Mustikkapiirakka. Nam!

Kissa vai koira: Ei kumpikaan.

Olen allerginen eläimille fyysisesti ja vähän henkisesti. 😀

Paras vuodenaika: Kesä

Tuliko joku asia yllätyksenä? : )

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    No tuli! Tää oli hauska ja mielenkiintoinen. Voitko tehdä postauksen lävistyksistä? Millaisia ja missä mikäkin? Sitten kiinnostaa tuo kurkkuleikkaus? Mikä se oli? Liittyykö se syömiseen/nirsouteen? Ja syötkö muuta hedelmää kun baanaania?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *