Hae
Johanna Tolppola

Asiat Jotka Ovat Juuri Nyt Mielen Päällä

Tää alkusyksy on ollut aivan superkiireinen. Nyt on niin isoja asioita tapahtumassa, että se vaikuttaa kyllä ihan yöuniin ja vapaa-aikaan. Tällä hetkellä oon melkein töissä 24/7 ja asiat jää sitten pyörimään mieleen, joten uni on katkonaista. Vielä en pysty teille paljastamaan mitä asioita tapahtuu, mutta lokakuun lopussa asiat ovat julkisia. 🙂

Tällä hetkellä mun mielen päällä on seuraavat asiat:

 • Miten saisin vuorokauteen enemmän tunteja, jotta aika riittäisi kaikkeen.
 • Teen tällä hetkellä periaatteessa kolmea työtä yhtä aikaa ja pyöritän vauva-arkea: mistä löydän aikaa treenaamiseen?
 • Parisuhdetta pitäisi yrittää vaalia enemmän, vaikka hektistä onkin.
 • Pitää muistaa lotota. 😀
 • Pitäisi yrittää kokata kotona enemmän.
 • Pitäisi ulkoilla enemmän.
 • Pitäisi nähdä ystäviä enemmän.
 • Mistä löydän ne uudet maiharit? 😀 Näitä oon etsinyt monta viikkoa. 😀

Melkein kaikki mun mielen päällä olevat asiat liittyvät ajan käyttöön. Kiire on aina väliaikaista ja tiedän, että kohta se taas helpottaa. Mulla on vaan paha tapa, että kun kiire loppuu, niin sitten pitää keksiä jotain uutta tekemistä. Nyt voin kyllä sanoa, että tekemistä riittää varmasti jatkossakin, mutta ei ehkä näin tiukalla aikataululla. 🙂

Onneksi kaikesta huolimatta, olen pystynyt viettämään laatuaikaa Theon kanssa. Nyt myös otan pienen työtauon iltapäivälle ja huomiselle, yhtä keikkaa lukuun ottamatta. Näin saan vietettyä rauhallista perheaikaa. Mun luonne on sellainen, että mulla pitää olla tyyliin kalenterissa varattuna aika, että nyt perheaikaa. Muuten sitä tekee töitä vähän koko ajan. 😀

Yksi kommentti

 1. A kirjoitti:

  Miten pystyt tekemään kotona töitä, kun Theo on hereillä? Vai teetkö ainoastaan silloin, kun hän nukkuu tai herra X on kotona?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *