Hae
Johanna Tolppola

Fitnessviikonlopun Suosikkikilpailijani

Tänä viikonloppuna kisattiin taas kehonrakennuslajeista Lahden messukeskuksessa Nordic Fitness Expossa. Itse en tänä vuonna mennyt katsomaan kisoja paikan päälle, mutta seurasin kisoja kyllä aktiivisesti somesta.

Varmasti meillä kaikilla on ne omat suosikkikilpailijat, jotka ovat nousseet esiin jo kisaprepin aikana. Itse olen tiiviisti seurannut useamman kisailijan matkaa lavalle ja tavallaan jopa elänyt hengessä mukana.

Nostan nyt esiin mun suosikkeja. Kisojen tulos ei sinänsä ole relevantti tässä kirjoituksessa, mutta tuon senkin totta kai esiin.

Ilona Siekkinen

Uskomatonta, että tämä 22 vuotias mimmi on kerennyt lyhyessä ajassa tehdä itsestään brändin. Naisella on omat supersuositut nettivalmennukset ja on aivan jäätävän kovassa kunnossa. Olin 100 % varma, että hän tulee voittamaan kisat ja niinhän siinä kävi. Hän ei pelkästään voittanut bikini fitness -junioreissa, vaan vetäsi voiton myös yleisessä sarjassa. Ei voi muuta kun nostaa hattua.

Kuva: NFE pictures

Maiju Aalto

Olen seurannut Maijun matkaa jo ihan ekoista bikini fitness -kisoista, joista on muuten aikaa. Olen Maijun kanssa ollut samassa tiimissä aikoinaan ja päässyt tutustumaan häneen myös ihan livenä. Nainen kisaa tällä hetkellä Body Fitneksessä ja olen aina ihaillut hänen fysiikkaansa. Olen aina miettinyt, että jos joku ihannevartalo pitäisi valita, niin se olisi Maijun. Maiju sijoittui tänään neljänneksi. Maiju myös itse valmentaa ja pyörittää lapsiperhearkea. Joten mun mielestä myös neljäs sija on todella kova suoritus, vaikka hänen kilpailuvietille varmasti pettymys. Onnea silti Maijulle.

Kuva: Suomen Fitnessurheilu ry. Maiju on toinen vasemmalta eli mustat bikinit. 

Kuva: NFE pictures

Johanna Hermans

Bikini Fitness -kuningatar Johanna kisasi tällä kertaa Wellness Fitnesissä, joka on uusi laji Suomessa. Tässä lajissa saa lihasmassaa olla enemmän kuin bikinissä. Johanna on ollut mun vieraana JohanOnTreenit-vlogissa ja muutaman kerran ollaan ihan kahviteltukin. Johannan fysiikka on jokaisessa kilpailussa ollut aivan mieletön. Tämä NOCCO-perheen Brand Manager sijoittui tänään omassa kisassa ensimmäiseksi ja vetäisi päälle overall-voiton, ansaiten näin pro-kortin! Wow! Eikä ollut yllätys. Ihan mieletöntä! Onnea Johannalle.

Kuva: NFE pictures

Kuva: NFE pictures

Janni Hiekkataipale

Jannin kanssa olen kisannut samassa tiimissä, mutta en ole itse asiassa varma, ollaanko koskaan tavattu livenä. Olen seurannut hänen kisataipalettaan jo useamman vuoden. Hän kisasi aikaisemmin bikinissä ja nyt siirtyi Body Fitnekseen. Hänkin on nuori nainen, jonka takia kisasikin myös junioreissa sekä yleisessä sarjassa. Mun mielestä hänen vartalonsa on kuin tehty bikiniin, jonka takia vähän jännitin miten Body Fitneksessä käy. Junioreissa hän tuli kumminkin kolmanneksi, joka on tosi hyvin ensimmäiseksi bf-kisaksi. Eli selvästi myös Body Fitness -lajina sopii. Onnea Jannille!

Kuva: NFE pictures

Katja Leimuvirta

Katjan fysiikkaa olen hämmästellyt aina! Miten nopeasti lapsen jälkeenkin häneltä tuli vatsapalikat esiin. Huh! Katja kilpaili tänään myös Wellness Fitneksessä ja sijoittui viidenneksi. Oma silmä olisi antanut hänelle ensimmäisen sijan, mutta itse en ole tuomari joten jätetään tämä aihe tähän. Joka tapauksessa mieletön fysiikka! Onnea Katjalle!

Kuva: NFE pictures

Onnea vielä kaikille kilpailijoille mitallia tai ei. Se on hieno fiilis päästä sinne lavalle. Se vaatii kovaa työtä,  lievää hulluutta 😉 ja sitoutumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *