Hae
Johanna Tolppola

Theo 11 Kuukautta

Mun pieni vauva ei kohta olekaan enää vauva, vaan taapero. Ei voi muuta sanoa, kuin että uskomatonta mihin tämä aika katoaa.

Tän kuukauden aikana on taas paljon tapahtunut kehitystä. Theo konttailee kovaa vauhtia joka paikkaan ja haluaa olla pystyssä koko ajan. Eli nousee seisomaan tukea vasten ja kävelee esim. sohvan reunaa kädellä kiinni pitäen edes takaisin. Eli kävely on myös aika kova juttu. Hän oppi kävelemään yksin myös tukikärryllä. Ei varmasti mene pitkään, että kävelee jo ilman mitään tukea.

Nyt on selvästi tullut sellaisia kiukkukohtauksia. Eli jos jokin ärsyttää tai jostain kielletään, niin Theo kiljuu, karjuu ja vääntää tekoitkua. Osoittaa ihan selvästi mieltään.

Hän on kova poika heittämään tavaroita. Kotona hänen lempileikkinsä on, että ottaa muovirinkuloita tai palloja molempiin käsiinsä, alkaa konttaamaan ja vauhdissa heittää niitä eteenpäin. Syöttötuolissa on myös todella kiva heitellä alas kaikkea mahdollista.

Opetin Theolle myös ”heittämään femmat”. Tämä on niin hauska taito. 😀 Theokin aina nauraa, kun heitetään femmat. 😀 Hän myös antaa pusun ja häneltä kysyy, että Theo annatko pusun.

Olen antanut nyt jotain sormiruokaa ja Theo syö kyllä niitäkin tosi hyvin. Eli enää ei tarvitse olla niin huolissaan, mitä aluksi olin.

Theon vaatekoko on tällä hetkellä 80-86 eli aika iso poika on jo. 🙂 Uskomatonta, että kuukauden päästä vietetään 1 v synttäreitä ja vain muutama kuukausi mammalomaakin jäljellä. Apua!

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Ihana Theo! Tee taas vaatepostaus. ? Miten puet näille keleillä ulos? Ootteko paljon puistoissa? Saunotteko? Theon lempi leikit ja puuhat? Miten yöt sujuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *