Hae
Johanna Tolppola

Pitäsköhän Vähän Laihduttaa?

Kuten lukijat tietävät, niin kävin ostamassa viime viikonloppuna itselleni unelmieni häämekon. Mekko istui hyvin ja en koe, että mun pitäisi mekkoa varten nyt jotenkin laihduttaa. En kumminkaan halunnut vielä ottaa mittoja, vaan sovittiin liikkeen kanssa, että palaan sinne tammikuun alussa ja silloin vasta otamme mitat. Tämä sen takia, koska itse haluaisin muutaman kilon saada vielä pois.

Raskauskilot ovat lähteneet hyvin, mutta mulla on itsellä sellainen fiilis, että tahtoisin sen ”kuuluisat 5 kg” saada tiputettua painoa. Samalla pääsisin hyvin takaisin kotiruuan makuun ja hyvään treenirytmiin. Eli tästä olisi paljonkin hyötyä.

Haasteena on, että nämä 5 kg pitäisi saada pois ennen tammikuuta ja itsehän en halua ottaa asiasta mitään stressiä. Theon synttärit on tulossa ja vielä joulukin. 😀

Sotasuunnitelma

Ajattelin edetä asian kanssa niin, että ensi viikosta lähtien karsin ensimmäisenä herkut ja panostan taas kotiruokaan. Haluan aloittaa myös säännöllisen liikunnan työkiireistä huolimatta. Nyt alkuun voisin tehdä 3-4 x viikossa 45-60 min lenkin ulkona Theon kanssa. Niinä päivinä kun x on kotona, niin käyn salilla.

Katsotaan miten homma alkaa noilla etenemään. En tule totaalikieltäytymään mistään, koska yritän etsiä sellaista hyvää tasapainoa. Theon synttäreillä en halua miettiä mitä syön tai saatikka jouluna. Eli menen hyvällä fiiliksillä lisäten kulutusta ja vähentämällä ylimääräisiä herkkuja.

Jos paino ei putoa

Jos paino ei putoa, niin sitten katson otanko ihan totaalikieltäytymisen hetkeksi ”kehiin”. Vaikka paino ei olisi pudonnut tammikuuhun mennessä, niin haluan silti ottaa sen yhden koon pienemmän mekon ja sit tammikuusta eteenpäin panostaa vielä enemmän painon pudotukseen, jotta tulen mahtumaan toukokuussa häämekkoon. 😀

Kaikesta huolimatta haluan tehdä tämän omaa mieltä ja kehoa kuunnellen, hyvällä ja rennolla fiiliksellä, mutta silti tosissaan. 🙂 

LUE MYÖS: DIEETTI, ELÄMÄNTAPAMUUTOS VAI MOLEMMAT?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *