Hae
Johanna Tolppola

Täydellisen Hääpuvun Metsästys

Mulla oli eilen varattu aika yhteen morsiuspukuliikkeeseen, jonne menin heti aamusta kaasoni kanssa. Päivän tarkoituksena ei suinkaan ollut löytää unelmien hääpukua, vaan ainoastaan löytää malli, joka istuu mun vartalolle. Näin itse puvun löytäminen olisi sitten helpompaa.

Mulla ei ole koskaan ollut mitään käsitystä minkälaisen häämekon haluaisin, joten menin liikkeeseen täysin avoimin mielin. Liikkeen myyjä esitteli erilaisia mekkoja ja niistä sitten valitsin sellaisia mitkä jollain tavalla miellytti omaa silmää.

Kaaso löysi yhden mekon, jota hän halusi välttämättä, että mä sovitan. Itse olin sitä mieltä, että mekko oli tosi kaunis, mutta ei varmasti sovi mun vartalomallille. Liikkeen myyjä ja kaaso uskoivat taas, että se malli todellakin sopii. Tottakai halusin heidän mieliksi sitten sovittaa mekkoa.

Kun sovittelin erilaisia malleja, niin heti kyllä osasin sanoa sopiko mekko mulle vai ei. Moni puku oli todella kaunis ja istui jopa ihan hyvin, mutta siitä vaan puuttui jokin, jota en osaa erikseen määritellä.

Kun päädyin kokeilemaan kaason ja myyjän suosittelemaa pukua, niin mulle tuli heti sellainen fiilis, että apua täähän malli sopiikin mun vartalolle. Olin aivan ihmeissäni. Mekko oli todella kaunis ja se tuntui hyvältä päällä. Myyjä ja kaaso molemmat olivat sitä mieltä, että nyt ollaan asian ytimessä.

Myyjä toi lisää mekkoja sovitukseen ja sieltä silmääni osui yksi todella upea puku. Kun sain sen päälleni, niin mulle tuli heti se fiilis, että hei onkohan tämä se MUN puku. Mekko oli todella kaunis ja se istui hyvin mun päälle. Se oli ihan mua! Kaaso oli heti sitä mieltä, että tämä on se The Dress. Itsellänikin oli vahvasti se tunne, mutta halusin varmuuden vuoksi vielä sovitella muutamaa muuta mekkoa sekä vielä kerran sitä ensimmäistä hyvin istuvaa mekkoa.

Viimeisenä sovitin vielä kerran tätä yhtä upeutta ja kyllä se vaan niin oli, että tämä oli se mun unelmien häämekko. Mulle tuli asiasta niin vahva fiilis, että en edes halunnut lähteä muihin paikkoihin katsomaan muita mekkoja vaan päätin, että tämä se on.

Mun ei todellakaan pitänyt nyt ostaa mitään mekkoa, mutta näin siinä pääsi käymään. Olin jopa aikaisemmin ajatellut vuokraavani häämekon, mutta se oma fiilis tätä kyseistä pukua kohtaan oli niin vahva, että mun oli vaan pakko ostaa se.

Eli käytännössä häämekko on nyt sitten hankittu. Menen tammikuun alussa sovitukseen, jonka pohjalta koko katsotaan ja lähempänä häitä mekon mittoihin tehdään vielä viilauksia.

Olen kyllä niin onnellinen tästä täydellisestä mekosta! Onneksi kaaso oli mukana, koska muuten en olisi ikinä edes sovittanut tätä mallia. <3

Kuvissa olevista mekoista mikään ei kumminkaan ole se The Dress, eli lopullisen häämekon näette vasta  häissä. <3 🙂 

6 kommenttia

 1. Märzu kirjoitti:

  Hauska sattuma, mutta tuo ensimmäisten kuvien mekko taitaa olla oma unelmien mekkoon, jossa menin naimisiin kaksi viikkoa sitten! ? oliko se Mori Lee?

 2. Nicola kirjoitti:

  Jokainen hääpuku on todella kaunis päälläsi.! <3 🙂 Ja ihana kuulla, että löysit mieleisesi mekon. 🙂

 3. Annika kirjoitti:

  Mullakin kävi se klassinen leffaefekti. Tuli heti se vahva fiilis, että TÄMÄ SE ON!
  Olin sovittanut jo monia, monia mekkoja tuntematta mitään erityistä. Jotkut oli ihan ok, mutta ei kuitenkaan riittävästi. Aloin jo ajatella, että kai se leffaefekti on vaan nimenomaan leffajuttuja enkä tuu sitä kokemaan vaan löydän jonkun ihan kivan. Mutta onneksi myyjäkin oli sitkeä ja kaivamalla kaivoi mekon mulle. 🙂 Oli se ihanaa, kun se kunnon fiilis tuli!

  Ps. Jos kiinnostaa hääjutut ja se mun the mekko, niin näissä postauksissa lisää:

  https://www.poseland.fi/annika-rintala/jotain-uutta-vanhaa-lainattua-ja-sinista/
  https://www.poseland.fi/annika-rintala/kotonevasta-rintalaksi-27-10-2017/

  • johannavaris kirjoitti:

   Oi ihanaa! Mulla oli kyl sama, että moni oli just kiva mutta ei tullut sitä tunnetta. 🙂 Pitääpäs käydä lukemassa nuo sinun postaukset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *