Hae
Johanna Tolppola

Elämäni Ensimmäinen Vaatepostaus?

*Vaatteet saatu Lidl:stä. Yleinen suositus on, että bloggaaja keskittyisi muutamaan pääkategoriaan, joiden ympäriltä kaikki postaukset ovat. Jos bloggaaja kirjoittaa monesta eri aihepiiristä, niin blogista tulee helposti sillisalaattia. Itse koen äärimmäisen haastavaksi kirjoittaa vain tietyistä asioista. Yleensä kirjoitan juuri niistä jutuista mitä itselle on sillä hetkellä ajankohtaista ja mun elämässä tapahtuu paljon, joten en mitenkään pysty keskittämään blogia esimerkiksi vain äitiyteen ja vaikkapa liikuntaan.

Vaatepostauksia ei blogissa ole kauheasti näkynyt. Poikkeuksena muutamat Theon vaatepostaukset, jotka ovat kylläkin olleet todella suosittuja. Lupaan tehdä sellainen lähipäivinä, koska sitä on toivottu!

Nyt ajattelin tehdä sitten oman ”perinteisen” asupostauksen.  Pääsin tällä viikolla valitsemaan Heidi Klumin mallistosta oman kokonaisuuden. Mallisto lanseerataan suurelle yleisölle lokakuun alussa. Olen pitkään halunnut kokopunaisen asukokonaisuuden, mutta en ole saanut aikaiseksi sitä vain hankkia. Kun näin rekissä nämä vaatteet, niin tiesin heti, että nämä haluan.

Valitsin punaiset suorat housut, punaisen kauluspaidan, mustan trenssin sekä mustat korkkarit. Omasta mielestä kokonaisuus toimi hyvin, varsinkin punaisten huulien kanssa. 🙂

Tämä on mulle tällainen ”work look”. Työelämässä pukeudun siististi, mutta yleensä aina mulla on vaatteissa joku ”twist”. Voisin sanoa, että pukeutujana uskallan olla aika rohkea ja erottautua massasta. En silti voi kutsua omaa tyyliä millään tavalla räväkäksi.  Pukeudun todella paljon oman mielialan mukaan. Joskus aikaisemmin mulla oli hyvinkin sporttinenen tyyli, mutta nykyään aika harvoin mua urheiluvaatteissa ihan kaupungilla asti näkyy.

*Vaatteet saatu Lidl:stä. 

2 kommenttia

  1. Tinde kirjoitti:

    Näitä lisää! ??? ihana tuo punanen yhdistelmä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *