Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kasvojen Makeover

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Olen viimeiset 4 vuotta käynyt säännöllisesti ripsien ja kulmien värjäyksessä ja pitänyt ripsien pidennyksiä käytännössä koko ajan. Nyt kesällä mulle tuli kaikkeen totuttuun pieni tauko. Halusin olla ilman ripsiä ja en käynyt ”laitattamassa” kasvojani kertaakaan koko kesän aikana.

Kuva ennen Sulon käyntiä. Pelkkä kasvomeikki kasvoilla.

Nyt syksyn tullen mulle tuli sellainen fiilis, että kasvot kaipaavat jotain. Katsoin itseäni peilistä ilman meikkiä ja mietin itsekseni, että vauvavuosi tosiaan näkyy mun kasvoilla. Mietin, että mitäköhän tässä pitäisi tehdä ja päädyin siihen, että haluan mun kulmat ja ripset takaisin. Kasvot kaipaavat myös jotain tehohoitoa, joten varasin samalla ajan mikroneulaukseen. Olen aina käynyt Sulossa. Heillä on toimipiste Meilahdessa ja Kruunuhaassa.

Kuva Sulon käynnin jälkeen.

Mun kasvojen ”makeoverin” ensimmäinen osa oli nyt. Eli värjättiin Sulossa mun ripset ja kulmat. Samalla reissulla tehtiin volyymiripsienpidennykset.

Kun katsoin tämän jälkeen itseäni peilistä, niin tuntui, että sain heti itseni takaisin. Huh. Tätä olin kaivannut. Kyllä ne ripset vain helpottaa omaa arkea, kun ei tarvitse ripsivärin kanssa lotrata. On myös kiva, että kasvoissa on edes jotain ilmettä, vaikka ei olisi yhtään meikkiä.

Sainkin paljon kommenttia Instagram Storyssä, että moni äiti oli samassa tilanteessa kanssani. Monella oli ennen lasta ollut todella huoliteltu ulkonäkö ripsineen, jne, mutta vauva-arki oli vienyt voiton ja se itsestä huolehteminen oli jäänyt taka-alalle. Suosittelen kaikille sitä oman ajan ottamista. Se ettei täysin hukkuisi vauva-arkeen on ainakin mun mielestä todella tärkeää.

En malta odottaa, että pääsen testaamaan myös mikroneulausta. Teen tästä erillisen postauksen. 🙂

Täältä pääsette varaamaan oman ajan teidän hetkeen. <3

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *