Hae
Johanna Tolppola

Häävalmistelujen Tilannekatsaus

Ajattelin, että nyt on taas aika kertoa miten meidän hääsuunnitelmat ovat edenneet. Asiat ovat menneet huimasti eteenpäin ja suurin osa asioista on varattu ja varausmaksut on maksettu.

Tässä ihan listaa mitkä ovat nyt varattuna.

Kulosaaren Kasino on varattu meille häiden jatkopaikaksi ja tästä on mennyt myös varausmaksu. Kirkko on myös varattu ja se on sama kirkko, missä kastoimme Theon.

Suunnittelin itse häiden ilmeen ja sen pohjalta tein Save the Date -kortit, jotka teetätimme helsinkiläisessä pikapainossa Whyprintissä. (*Kortit saatu yhteistyössä.) Ne lähtevät tällä viikolla kaikille kutsutuille.

Olen vahvistanut mistä valitsen kaikki somisteet. Juhlapaikkaa ei tarvitse paljoa somistaa, mutta haluan sinne tiettyjä juttuja tuomaan tunnelmaa, jne.

Olen varannut hääkuljetuksen mulle ja herra x:lle. Meille tulee hääautoksi todella hieno uusi Jaguar.

Olen myös varannut kaikille vieraille bussikuljetuksen kirkolta juhlapaikalle.

Ystäväni suositteli yhtä häämeikkaajaa ja hiusten laittajaa, joten varasin hänetkin melkein heti. Hän laittaa mun ja kaason meikin ja hiukset.

Olen käynyt katsomassa sormuksia ja oman sormukseni minulle tekee Malmin Korupaja. 

Olen tehnyt varauksen myös Hää dj:stä. En halua bändiä, mutta voin luvata, että kunnon bileet on tulossa! 🙂

Varasin myös heti häävalokuvaajan, kun sellaisen meille löysin. Siitäkin on myös varausmaksu jo tehty. Hääkuvaajat täytyy varata kyllä ajoissa, koska ne ovat todella suosittuja. Hääkuvaaja ottaa dokumentaarisetkuvat ja meidän hääkuvat. Hän on koko päivän häissä kuvaamassa.

Eli vielä puuttuu häämekko ja hääyön paikka. Olen kyllä todella tyytyväinen siitä, miten suunnittelu on nyt edennyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *