Hae
Johanna Tolppola

Toivepostaus: Mitä Blogeja Luen

Olen monesti saanut kommenttina tämän toiveen. Nyt ajattelin teille kertoa hieman enemmän mitä blogeja luen vai luenko ollenkaan.

Tunnustan heti alkuun, että mulla ei ole mitään vakioblogeja, joita seurailen aktiivisesti. Olen enemmänkin aina ns. ”mainonnan uhri”. Eli jos joku jakaa someen mielenkiintoisella otsikolla jonkun blogikirjoituksen, niin sitten menen lukemaan sen. Eli tässäkin huomaa, miten iso merkitys kirjoitusten otsikoilla oikein on.

Vaikka en seuraa ketään aktiivisesti, niin silti päädyn usein seuraavien blogien pariin: Monna Pursiainen, Umppu, Queen of Everything, Fit You Too. Tosi paljon luen kirjoituksia jotka vain sattumalta osuvat jossain silmään.

Blogeja enemmän luen markkinointiin liittyviä uutisia ja uutiskirjeitä. Se on sellainen salainen pieni ”pahe”. Musta on todella mielenkiintoista lukea mitä markkinoinnin puolella tapahtuu ja kehittyy. Markkinointi onkin sellainen ala, joka ei ikinä ole ns. stabiili, vaan koko ajan tapahtuu jotain. Pääsääntöisesti keskityn Suomen markkinoihin, mutta luen kyllä viikottain, että mitä tapahtuu muualla maailmassa.

Mielelläni kuulisin teiltä, että mitä blogeja te luette ja mitä kautta te yleensä menette blogiin? 

4 kommenttia

 1. Nicola kirjoitti:

  Itse ainakin tykkään paljonkin lukea matkailu blogeja, mutta pääsääntöisestu vähän kaikkea tulee luettya. Ja aika paljon juurikin face ryhmistä päädyn blogeihin.

 2. Nina kirjoitti:

  Jee kiitos! Minä luen joka pvä tämän, outin ja monnan. Muut otsikoiden mukaan. Hakyisin vielä että analysoisit miksi juuri nuo blogit kiinnostaa? Blogin kirjoittajan persoona? Aiheet? Otsikko? Sama elämäntilanne jne! ?

  • johannavaris kirjoitti:

   Kyllä mulla ne aiheet on ne mitkä mua vetää jutun lukemaan. Otsikko on se isoin vetonaula. Tottakai esim. Monnan blogia on kiva lukea, koskaEmma on melkein tasan Theoa vuoden vanhempi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *