Hae
Johanna Tolppola

Kun Heräät Siihen, Että Joku Heittää Sua Tutilla

Joo. Siis otsikko kertoo jo paljon. Viime yö oli todella kummallinen.

Theo on viimeisen kuukauden aikana heräillyt 5-8 kertaa yössä ja oon ollut aivan loppu. Viime yö oli sitten jotain ihan muuta. Theo nukahti kahdeksalta ja heräsi ekan kerran vasta puol neljä. Vitsi mikä fiilis oli nukkua putkeen noin pitkään! Olo oli kuin eri ihmisellä.

No miten heräsin silloin puoli neljän maissa? Theo seisoi pinnasängyssä, joka on melkein kiinni meidän sängyssä ja hän heitti mua tutilla. 😀 Voin sanoa, että oli aika koomista. Theo heittelee öisin tuttia enemmänkin, mutta yleensä se lentää vaan lattialle.

Jouduin ottamaan Theon sitten syliin ja nukuttamaan hänet siihen. Taistelimme sitten aamuyöstä sen unesta kiinni saamisen kanssa varmaan 40 minuuttia. Lopulta sitten nukahti ja jatkoi unia sinne puoli seitsemään.

Voi kun Theo nyt jatkaisi tällaisia öitä. Elämä helpottaisi niin paljon!

Olen öisin antanut vielä rintaa, mutta nyt olen tällä viikolla lopettanut senkin. Kokeilen, jos se auttaisi noihin yöuniin. Olen ainakin kuullut, että sillä on ollut suurikin merkitys levottomiin öihin. No saa nähdä miten käy. 🙂

Odotan kyllä innolla niitä aikoja, kun lapsi nukkuisi läpi yön heräämättä. Silloin saisi vanhemmatkin vähän hengähtää ja viettää vaikka leffailtojakin useammin.

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Jee huippua et oli noin hyvä yö. Millainen teijän päivärytmi on? Monelta herätään? Päiväunet yms?

    • johannavaris kirjoitti:

      No niimpä! Me herätään 6-7 maiss ja sit ollaan melkein koko pv liikenteessä. Theo nukkuu päiväunet silloin kun torkahtaa, kun ollaan jossain liikenteessä. Eli tarkkoja kellonaikoja päiväunille ei oo. Iltatoimet ovat klo 19 ja nukkumaan mennään viimeistään 19.45.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *