Hae
Johanna Tolppola

Theo 10 Kuukautta

Nyt Theon mittarissa on jo kymmenen kuukautta. Apua! Kahden kuukauden päästä Theo täyttää jo vuoden. Ihan uskomatonta mihin tämä aika vain katoaa.

Uusia juttuja opitaan nyt koko ajan. Nyt Theo konttaa kovaa vauhtia joka paikkaan. Ryömiminen on jäänyt melkein kokonaan pois. Meidän asuntoa hän vetää ympäri joka päivä. Kuuluu vaan tömps tömps tömps. 😀

Theo nousee koko ajan seisomaan tukea vasten. Päivä päivältä tasapaino kehittyy. Vielä hän ei vain aina muista, että miten ylhäältä tultiinkaan alas. Useimmiten osaa kumminkin laskeutua varovasti alas. Kolhuilta ei olla kumminkaan vältytty, mutta onneksi tähän asti ollaan selvitty vain pienellä itkulla.

Nyt ihan muutaman päivän sisällä Theon tasapaino on ottanut harppauksen eteenpäin. Hänelle kun antaa toisen käden, niin hän kävelee luokse. Ilman apuja noita askeleita ei kumminkaan vielä oteta.

Theo rakastaa leikkiä palikoilla. Hän ottaa palikoita yhdestä pienestä ovellisesta laatikosta ja laittaa niitä sinne takaisin. Se on nyt kova juttu! Hän myös antaa pehmoleluille kyytiä. Yhtä Pandaa hän kuljettelee pitkin asuntoa ja retuuttaa. 😀

Kuten olen sanonut, ettei se sormiruokailu ole oikein meidän juttu, niin nyt olen vähän enemmän uskaltanut antaa niitä isompia palasia. Theo tykkää todella paljon vesimelonista. Yksi todella hauska uusi tapa on huulten nuoleskelu ruokailun yhteydessä. Se näyttää niin hauskalta! 😀

Theo rakastaa muita lapsia ja hakee heti kontaktia, jos lapsia on näköetäisyydellä. 

Nyt on aivan ihana, kun Theo hakee juuri tuota kontaktia ja nauraa onnesta, kun esim. x tulee kotiin. Theo konttaa kauheaa vauhtia aina x:n luokse ja rupeaa kiipeämään syliin. Se on kyllä hellyttävä näky.

Tämän kuukauden yöt ovat menneet ihan penkin alle. En ymmärrä miksi. Viimekin yönä herättiin yhteensä 8 kertaa. Huox vaan.

Vaikka yöt ovat mitä ovat, niin silti takana on taas yksi ihana kuukausi äitinä. 

Instagramissa Instastoorissa on muuten video meidän eilisestä tapaturmasta. Käykäähän katsomassa. Pääsette sinne tästä. 

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Heip. Söpö iso poika! ? Saako theo vielä tissiä? Syökö tuttia? Miten monta kertaa yössä syö? Mua kiinnostais hirveesti postaus: näitä blogeja itse luen. ?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kyllä syö myös vielä rintaa ja joo tuttia myös. 🙂

 2. Bea kirjoitti:

  Sormiruokailuun vinkki, jos mutsia meinaa huolettaa: babyporkkanat oikein pehmeiksi keitettyinä ja porkkaraaste ja raejuusto ovat turvallisia ja kivoja 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos vinkistä. Testasin näitä ja Theo kyllä tykkäsi!! <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *