Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Meille Täydellisen Syöttötuolin Metsästys On Päättynyt

Kaupallinen yhteistyö: Puusepänliike Hannes

Kirjoittelin pari kuukautta sitten siitä, että etsin meille täydellistä syöttötuolia. Sainkin silloin paljon kommentteja, mutta valinnan vaikeus iski. Lopulta päädyin valitsemaan vain edullisimman tuolin. Käytössä tuoli ei vain sopinut meille. Theo löi päänsä vähän väliä tuoliin ja se vei todella paljon tilaa.

Olin aikaisemmassa kirjoituksessa hehkuttanut ONNI-syöttötuolia, koska se sopisi visuaalisesti todella hyvin meidän sisustukseen. Syöttötuolissa on vaaleaa puuta ja mustaa, ihan samalla tavalla, kuin meidän ruokapöydässäkin. Toki sitä saa muunkin värisenä. Tuoli on Suomalaista käsityötä ja todella siro sekä kaunis. Tuoli valmistetaan massiivipuukoivusta ja koivuvanerista ja sen valmistajana toimii Puusepänliike Hannes.  Kyseistä syöttötuolia myydään monessakin eri paikassa, mutta sen voi myös tilata suoraan valmistajalta.

Olin kesällä yhdessä kahvilassa, jossa oli näitä ONNI-syöttötuoleja. Pääsin siellä testaamaan miten Theo niissä istuu. Vaikka Theollakin on jo kokoa, niin hän mahtui tuoliin todella hyvin ja sain hänet myös siitä helposti pois. Päätin jo silloin, että meidän on pakko saada kyseinen tuoli. Tuolissa oli myös Theolla paljon kasvunvaraa, eli tuoli ei varmasti jää pieneksi ihan heti.

Meille ei ollut tuolin ominaisuuksissa tärkeää esim. oman tarjottimen laittaminen tuoliin kiinni. Meillä on käytössä pöydällä muovinen alusta, johon ruuat voidaan laittaa. Entisessä tuolissa käytimme siihen kuuluvaa tarjotinta vain kerran. Meillä on aika kompakti asunto, joten tarjotin vei yhdessä tuolin kanssa aivan liikaa tilaa.

Nyt sitten ONNI-syöttötuoli on löytänyt tiensä meidän ruokapöydän päätyyn. Olen niin onnellinen! Theo istuu siinä todella hyvin ja tuoli tosiaan sopii meille täydellisesti. <3

Täältä pääsette tutustumaan tuoliin enemmän. 

Kaupallinen yhteistyö: Puusepänliike Hannes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *