Hae
Johanna Tolppola

Melontaa Ja Läskipyöräilyä

Osallistuin viime tiistaina Lidl:in järjestämään ulkoilutapahtumaan, johon oli kutsuttu bloggaajia, toimittajia sekä vaikuttajia. Aamu alkoi jo klo 8, kun treffasimme kaikki pr-toimistolla, jossa esillä oli Lidl:in ulkoiluvaatemallisto. Saimme valita sieltä itsellemme mieluiset vaatteet ja asusteet.

Valitsin itselleni joka sään kestävän, pitkän ja mustan takin, jossa sisällä oli irroitettava fleece-vuori. Housuiksi valitsin mustavalkoiset ulkoilutrikoot ja mustat ulkoiluhousut. Sain myös vaelluskengät, sukat sekä vaellusrepun. Reppuun saimme pakata Lidl:n eväitä, kuten mm. BCAA-juomaa, joka oli muuten hyvää.

Meille oli järjestetty bussikuljetus Vuosaareen Natura Vivan melontakeskukseen, jossa meidät jaettiin kahteen eri ryhmään. Puolet lähti melomaan ja puolet pyöräilemään. Mä pääsin heti alkuun melomaan. Oli muuten ihanaa. Oli aivan tyyntä! Melominen sujui tosi hyvin, vaikka olin jo asennoitunut, että mähän se kaadun. Onneksi olin väärässä. 😀 Visuaalisena ihmisenä ihastelin todella paljon maisemaa ja värikkäitä kanootteja.

Melomisen jälkeen lähdettiin ajelemaan Fatbike-nimisillä pyörillä maastoon. Ei ollut muuten helppoa! Piti mennä juurien ja kivien yli, joten mua ainakin välillä vähän jännitti. Jännityksestä huolimatta pyöräilykin oli tosi kivaa.

Seura oli koko reissun mitä mainioin. Sai nauraa ja ihan kunnolla! Muutenkin tapahtumassa oli todella hyvä ilmapiiri. Olihan siellä paljon tuttuja, mutta kiva oli tutustua myös uusiin persooniin.

Kaikin puolin ihana aamu. Ulkoiluvaatteista täytyy sanoa, että olivat todella hyvät päällä! Varsinkin kengät olivat todella positiivinen yllätys. Tulen varmasti käyttämään näitä myös jatkossa. Vaatteet ovat myös todella edullisia. Kengätkin maksavat 24,99 € ja takin saa hintaan 29,99 €, ulkoiluhousut olivat vain alle 15 €. Kannattaa käydä tutustumassa heidän uuteen ulkovaatemallistoon, joka lanseerataan nyt 3.9.

Kiitos Lidl ja Natura Viva ihanasta aamusta. Speciaali kiitos mahtavasta seurasta meidän tiimin Caritalle ja Minnalle! <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *