Hae
Johanna Tolppola

Minkälaiset Olivat Mun Ja Herra X:n Ensitreffit

Olen aikaisemmin kirjoittanutkin, että miten me x:n kanssa tavattiin, mutta nyt ajattelin kertoa teille, miten meidän ensitreffit oikein menivätkään.

Olin tosiaan suostunut treffeille x:n kanssa talvisena torstaina. X oli valinnut paikaksi yhden ravintolan, joka sattui olemaan juurikin texmex-paikka. Niille, jotka lukivat edellisen postauksen mun nirsoudesta, niin you know what I mean. 😉 

Kun kävelin ravintolaa kohti, niin näin kaukaa jo x:n. Hän odotti mua ravintolan edessä selkä muhun päin. Katselin kaukaa, että ainakin se on pitkä ja raamikas. Hän oli siis pyytänyt mua ulos Instagramissa ja sitä ennen olimme nähneet kerran, niin etten ollut nähnyt hänen kasvojaan.

Olin toki stalkannut hänen ig:nsä, mutta siellä oli vanhoja kuvia, joissa hän näytti todella nuorelta. Ihan nyt suoraan sanottuna, niin kuvien ensivaikutelma oli, että hän on bodarijuntti. 😀 Joten menin treffeille avoimin mielin, mutta mulla oli jo tietty kuva x:stä.

No kävelin kohti x:sää ja kun olin hänen luonaan, niin hän kääntyi mua kohti ja siinä sitten esittäydyttiin ihan virallisesti. Hän aukaisi mulle ravintolan oven ja menimme istumaan loossiin.

Juttelimme ihan kaikesta ja juttu kyllä luisti. Kiinnitin huomiota, että ihan kuin häntä olisi ujostuttanut, koska oli hieman hermostuneen oloinen.

Hän meni kyllä heti suoraan asiaan ja kyseli, että haluanko lapsia, haluanko naimisiin ja kuinka paljon käyn ulkona, miten treenaan, jne. Hän sanoi heti, että hän haluaa lapsia ja naimisiin sekä puolison, joka harrastaa liikuntaa, eikä käy liian usein bilettämässä. 😀 Hänellä oli siis todella selkeä kuva siitä mitä haluaa. Olin toki hieman yllättynyt näistä kysymyksistä, mutta ymmärsin hänen pointin siitä, ettei hän halua tuhlata kummankaan aikaa, jos meidän elämäntyylit ei sovi toisillemme ja meillä olisi erilaiset haaveet tulevaisuudelta.

Ulkonäössä kiinnitin huomiota hänen ruskeisiin silmiin, pituuteen ja olihan hän hyvässä kunnossa. Positiivista oli, että hänellä oli kivat vaatteet päällä eli Instagram ei ollut kertonut koko totuutta. Rehellisyyden nimissä pitää vaan todeta, että kengistä en pitänyt ollenkaan ja ne onneksi lensi sitten kaatopaikalle myöhemmin. 😀

Vaikutuksen muhun teki se, että vaikka hän käyttäytyi hieman ujosti, niin silti hän ihan pokkana sanoi, että on varannut mulle ja hänelle leffan sunnuntaille. Totesi vain, että me mennään yhdessä sunnuntaina leffaan. 😀

Kun olimme syöneet, niin hän auttoi mulle takin päälle ja kysyi, haluanko kyydin kotiin. Kun olimme hänen autollaan, niin siellä hän kaivoi takakontista jättimäisen kukkapuskan. Oli kyllä ihana saada kukkia!

Ensitreffeillä emme suudelleet. Taisi itseasiassa mennä neljät vai viidetkin treffit ennen ensisuudelmaa. 🙂

Tällaiset oli ensitreffit ja lopun te tiedättekin. 🙂 

Lue myös: Miten tavattiin x:n kanssa?

3 kommenttia

 1. Elli kirjoitti:

  Voi mikä ihana mies!

 2. Oo kirjoitti:

  Voisitko tehdä postauksen missä herra x pääsee ääneen? Esim kertoo miksi pyysi sua treffeille, mitä ajatteli silloin yms ? en muista onko tällaista ollut jo?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Oon tosi pahoillani, että vastaan vasta nyt. Joo voin ehdottomasti ehdottaa tätä hänelle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *