Hae
Johanna Tolppola

Voinko Mä Muka Kutsua Itseäni Hyvinvointibloggaajaksi?

Olin torstaina Femihealth Oy:n järjestämässä Äitien hyvän mielen aamu -tilaisuudessa muiden vaikuttajien kanssa. Aamu alkoi yhteisellä Barre-treenillä ja treenivaatteet meille tarjosi Yvette.fi. Jos joku ei tiedä mikä on Femihealth, niin se on Katajanokalla toimiva ns. ”naisten terveystalo”, jossa on fysioterapiaa, osteopatiaa, jne naisille ja myös lapsille.

Tapahtumassa oli meidän portaalista myös Monna sekä Katri. Oli todella mukava, että paikalla oli tuttuja. Tilaisuuden jälkeen tarjolla oli Pauligin kulmasta vegeaamupala, jossa oli avokado-leipää, chiapuuroa, mehua ja kahvia. Olen todella nirso. Siis todella nirso ja voin sanoa, ettei se ole mukavaa. Olisihan se kiva tykätä kaikesta ruuasta.

Nyt kun treenin jälkeen nautin pelkän kahvin ja sanoin suoraan, etten ole oikein vegeihmisiä nirsouteni takia, niin Katri se siihen tokas huumorilla, että voinko mä nyt sitten kutsua itseäni hyvinvointibloggaajaksi, kun en tykkää näistä trendiruuista. 😀

Jäin itse tätä miettimään ja onhan se ihan totta, että siinä on pieni ristiriita Koen silti olevani hyvinvointivaikuttaja, koska kannustan ihmisiä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin, vaikka nirso olenkin. Itse syön hyvin perinteisiä ruokia. Ihan niitä samoja mitä olen syönyt lapsenakin. En kikkaile ruualla tai resepteillä, koska en yksinkertaisesti osaa ja se ei mua myöskään kauheasti kiinnosta. Käyn ulkona syömässä ja syön herkkuja silloin kun tekee mieli. Harrastan liikuntaa säännöllisesti ja hyötyliikuntaa tulee ihan koko ajan, kun temmeltää Theon kanssa.

Mun mielestä pääasia on tasapaino. Arjen tulee olla mieluisaa ja ruokavalion tulisi olla sillä tavalla kunnossa, että herkut siellä täällä ei haittaa. Liikunnan harrastaminen on myös todella tärkeää, niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Theolle haluan opettaa kaiken maailman maut, koska itseä on nirsous haitannut. En halua, että Theo oppii mun ruokatottumukset. Ehkäpä samalla itsekin opin syömään uusia makuja, kun maistatan niitä Theolle. 🙂

2 kommenttia

 1. Jaanaana kirjoitti:

  Tämmösenä ruokamonsterina olisi kyllä tosi mielenkiintoista kuulla nirsoudestasi lisää, vaikka postaustoiveena 🙂 Mistä se on lähtöisin, mitä sitten syöt tai et todellakaan syö, miten kyläpaikassa tarjottavien kanssa tai ravintolassa toimit? 🙂 Entä jos joku yllättäisi sinut vaivaa nähden laittamalla vaikka jonkun supermegahienon aamiaisen tmv. kattauksen, niin jättäisitkö vain syömättä? 🙂

  Oon niin tollo etten oo ees älynnyt ajatella, että aikuinenkin voi olla noin nirso! :’D Tämä ei siis ilkeilynä vaan aidosti hämmästyneenä <3

  Kiitos vielä mukavasta blogistasi ja kyllä, mielestäni passaat hyvinvointibloggaajan kategoriaan vallan mainiosti 🙂 Ihanaa alkusyksyä! <3

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista. Joo laitan postausidean korvantaakse. Siis joo kyllä jättäisin syömättä, jos aamupalalla olisi sellaisia ruokia mistä en pidä. 😀 Mulle ruoka josta en tykkää saa siis aikaan ihan oksennusrefleksin. 😀 Kaikki tietää mun ruokanirsoilut, joten kukaan ei tekisi sellaista aamupalaa, josta en tykkää. Ravintoloissa löydän kyllä aina jotain syömistä. Mutta en esim suostu menemään kiinalaiseen tai sushille, koska niistä en pidä. 🙂 Joulunakin siis mulle on aina erikseen omat ruuat esim. lihapullia ja perunaa, koska en tykkää mistään jouluruuasta, en edes kinkusta.

   Kiitos paljon ja samoin! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *