Hae
Johanna Tolppola

Top 5 Hetkeä Parisuhteemme Aikana

Vaikka mun ja herra x:n yhteinen matka on ollut aika lyhyt, niin silti tarinaamme on mahtunut paljon ikimuistoisia hetkiä. Halusin koostaa teille mun ja herra x:n Top 5 -hetkeä yhteiseltä tapaleeltamme.

1. Theon syntymä

Tämä on luonnollisesti ensimmäisellä sijalla. Theon syntymä on mullistanut meidän molempien maailman ja olemme molemmat saaneet kokea mitä on äidin ja isän rakkaus. Se hetki kun sain ensimmäistä kertaa Theon syliini on kaikista ikimuistoisin ja rakkain muisto.

2. Kosinta

Herra x polvistui eteeni Ruotsissa hotellihuoneessamme noin reilu vuosi takaperin. Silloin sain kihlasormuksen sormeeni ja sovimme milloin menemme naimisiin.

3. Raskausuutiset

Olin yksin kotona kun tein raskaustestin. Emme asuneet x:n kanssa yhdessä ja olimme seurustelleet noin puoli vuotta. Tein testin ja olin todella shokissa. Soitin x:n töistä mun luokse ja ihmettelimme koko tilannetta. Herra x oli koko ajan rauhallinen ja sai käytöksellään myös mut rauhalliseksi. Näin kuuluikin käydä.

4. Heräteostoksena asunto

Menimme asuntonäyttöön ihan huvikseen ja näytön jälkeen kysyin x:ltä, että ostetaanko asunto. Emme olleet asuneet ollenkaan yhdessä ja tässäkin vaiheessa tapailleet vasta puoli vuotta. Ostimme asunnon extempore, juuri ennen raskausuutisia.

5. Ensitreffit

Kun menin x:n kanssa ensimmäistä kertaa treffeille, niin hän yllätti minut positiivisesti hänen herrasmiesmäisellä käyttäytymisellään. Takkia ojennettiin ja kukkakimppu oli mukana. Niitä treffejä on hauska muistella.

Muita ikimuistoisia hetkiä on ollut mm. skumppaa ja jazzia kalliolla, Alicanten matka deittailuvaiheessa ja perheloma Splitissä.

Lue myös:

The Kosinta 

Nyt Hän On Täällä (Theon syntymä)

Raskausuutiset

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *