Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Yksityinen Lääkäripalvelu Nyt Kaikkien Saatavilla

Kaupallinen yhteistyö: PerusTerveys

Tiedättekö sen tunteen, kun olette kipeä tai teillä on jotain vaivaa ja haluaisitte päästä vaan äkkiä lääkäriin ja saada vastauksia sillä sekunnilla? Itse olen kokenut tämän todella monta kertaa. Mulla on ollut hyvä tuuri, että olen ollut työelämässä aika pitkään ja saanut käyttää työterveyslääkäriä.

Nyt äitiyslomalla tipahdin kunnolla sinne ”syvään päätyyn”. Mulla oli ihottumaa, joka oli vaivannut jo muutaman viikon. Halusin saada selvyyden ja mahdolliset lääkkeet mahdollisimman nopeasti, mutta pienen vauvan kanssa kunnalliseen päivystykseen lähteminen ei houkutellut ja ajanvarauksella seuraava aika oli vasta useamman viikon päästä.

Selailin yksityisiä lääkäriasemia ja katselin hinnastoja. Näin äitiyspäivärahoilla hinnastojen tarkistaminen on vain välttämätöntä. Tuskailin omalle äidilleni tilanteesta, joka sanoi, että Vantaan Myyrmäkeen, Myyrmannin kauppakeskukseen on avattu uusi lääkäriasema nimeltä PerusTerveys. Hän sanoi, että siellä lääkärikäynti on aika edullista. Googletin heti paikan ja varasin ajan saman tien.

Lääkäriasemalla minut otti vastaan hoitaja, joka kirjasi tietoni ja oireet ylös sekä katsoi ihottumaa. Hoitajan katsauksen jälkeen, samaan huoneeseen tuli lääkäri, joka katsoi myös ihottumaa. Hoitaja kertoi samalla lääkärille oireeni. Ihottuma oli tulehtunut ja sain heti reseptillä lääkettä. Vitsi mikä tunne! Sain heti selvyyden asiaan mikä minua vaivasi! Vieläpä ilman jonottamista ja kukkaron nyörin kiristämistä. Tämä maksoi minulle 33 €! Lääke muuten auttoi ja ihottumaa ei ole sen jälkeen enää näkynyt.

Palvelu oli todella erinomaista ja olin supertyytyväinen niin PerusTerveys lääkäriasemaan, henkilökuntaan kuin heidän konseptiinsa. He haluavat tuoda yksityiset lääkäripalvelut kaikkien saataville, joka on ihan mahtavaa! Heillä on toimipisteitä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Oulussa.

Olen kertonut tästä kaikille ystävilleni ja monelle PerusTerveys on ollut ihan uusi tuttavuus. Tämän takia halusin itse tästä kirjoittaa ja kertoa, että nyt melkeinpä kaikilla voi olla varaa mennä yksityiselle lääkäriasemalle.

Heillä on myös erilaisia paketteja kuten mm. ajokorttitodistus ja Kuntoilijan verikoepaketti. Itse menen heille vielä tuohon Urheilijan verikoepakettiin, joka antaa laajan katsauksen terveydentilasta ja suorituskyvystä. Sen avulla katsotaan mm. toimiiko immuunisysteemi, mikä on elimistön palautumisen taso ja ovatko mineraali- ja vitamiinitasot kunnossa. Oon aivan innoissani! Vähänkö on mielenkiintoista saada kaikki tämä tieto. Teen erillisen blogipostauksen tuloksista kun ne saan.

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

Kaupallinen yhteistyö: PerusTerveys

2 kommenttia

  1. Eve kirjoitti:

    Minulle tuli raskauden aikana jotain hämärää ihottumaa. Neuvolalääkäriin pääsin heti muutaman päivän sisällä. Ja lähete allergiasairaalaan tuli samoin tein ja aika sinne järjestyi alle viikon sisällä.
    Minusta todella esimerkillinen julkisen terveydenhuollon tapaus.

    • johannavaris kirjoitti:

      Vau! Joo kyllä! Musta tuntuu, että raskauden aikana saa julkisella puolella jotenkin parempaa ”kohtelua”. Oon kuullut, että just raskaana pääsee tosi nopeesti lekurille, jne. Toisaalta se on kyllä tosi hyvä että nopeasti selvitetään mikä on ja etteihän se haittaa raskautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *