Hae
Johanna Tolppola

Kun On Vaan Hiton Hyvä Fiilis

En muista milloin viimeksi olis ollut näin hyvä fiilis. Tai siis kyllä mä aina oon aika positiivinen ja harvoin valitan mistään, mutta nyt tää mun hyvä fiilis on ihan uusissa atmosfääreissä.

Syksyn tulo ei haittaa yhtään! Ihana on päästä pukemaan itselle ja Theolle syksyisiä vaatteita. Viilenneet yöt ovat olleet myös ihan luksusta. Mahtavaa nukkua ilman hikeä.

Oon nähnyt paljon taas ystäviä ja saan heistä vaan energiaa. Oon todella onnellinen, että alusta saakka Theo on kulkenut mun mukana ihan joka paikassa, niin itsellä ei ole kynnystä lähteä Theon kanssa liikenteeseen. Joka viikko ollaan Theon kanssa useampaan otteeseen näkemässä mun ystäviä.

Se että, oon taas päässyt treenaamaan on myös nostattanut omia fiiliksiä kattoon. Nytkin jalat on kipeänä eiliseltä jalkatreeniltä. Ihan huippufiilis!

Häät myös etenevät hyvää mallia ja oon saanut tehtyä paljon varauksia. Tuntuu hyvältä saada vietyä tätäkin asiaa taas eteenpäin.

Theo on oppinut kaikkea uutta ja hän on vaan niin ihana! Sydän ihan pakahtuu.

Nyt on tulossa myös paljon kaikkea kivaa ohjelmaa tulevina viikkoina. Kannattaa ottaa mun insta seurantaan, koska päivittelen päivän ohjelmia aina sinne ig-stoorin puolelle. Pääsette sinne tästä. 🙂 

Ihanaa viikonloppua! Sori tällainen ällön positiivinen pläjäys tällä kertaa. 😀

4 kommenttia

 1. Eve kirjoitti:

  Siis pikkumies on niin sun näköinen, suloinen!

 2. Nina kirjoitti:

  Jee! Juva kuulla. Millaisia hääjuttuja? ? Tee postaus sun ystävistä.

  • johannavaris kirjoitti:

   Voisin tehdä taas tilannekatsausta häistä. 🙂 Joo voisin tehdä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *