Hae
Johanna Tolppola

Onko Ikävä Töihin

Olen ollut äitiyslomalla nyt noin 10,5 kuukautta. En tiedä mihin tämä aika oikein menee, mutta kiire tuntuu olevan koko ajan. 😀

Viimeiset kymmenen kuukautta on mennyt pelottavan nopeasti ohi. Alusta saakka mulla on ollut koko ajan paljon ohjelmaa, koska olen Theon kanssa päässyt osallistumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja nähnyt ystäviä ja perhettä. Melkein jokaiselle päivälle on ollut joku ohjelma. Voin siis todeta, että elämme kyllä aika aktiivista elämää.

Gracias. Kuva: Aki Rask

Vaikka mulla onkin ollut itse tehty kiire näin äitiyslomalla, niin silti olen aina välillä ikävöinyt töihin. Varsinkin nyt viime aikoina. Huomaan, että kaipaan sitä tunnetta, että saan asioita aikaiseksi. Tuottajana ja markkinointisuunnittelijana olen tottunut pitämään lankoja käsissä tilanteessa kuin tilanteessa ja juuri kiireessä olen kaikista parhaimmillani.  Nyt kun ei ole ”action point” -listalla tungosta, niin toki sitä omaa työtä hieman jo kaipaakin.

Sandhja. Kuva: Aki Rask

Kyllä blogikin käy ihan työstä ja siihen olenkin panostanut entistä enemmän.  Olen tehnyt myös konsultointia markkinoinnin puolella äitiysloman aikana. Se on tuntunut todella hyvältä. Välillä sitä kaipaa sellaista miettimistä ja pohtimista sekä ratkaisujen tekemistä. Näin kotona lapsen kanssa ne päivittäiset ratkaisut ei ihan riitä; laitetaanko Theolle mustat vai siniset housut. 😀

Isac Elliot.

Virallinen äitiysloma loppuu nyt elokuussa ja jään siitä sitten vanhempainvapaalle muutamaksi kuukaudeksi. Töihin tulen joka tapauksessa palaamaan vasta tammikuussa, koska onhan tämä vauvavuosi ainutlaatuista aikaa. Onhan se mahtavaa nähdä miten Theo kasvaa ja kehittyy päivä päivältä.

Lieminen, Vilma Alina, Ronya, Gracias, Elias Gould

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Siis tosi nopeesti menny tää vanhempainvapaa täälläkin. Mulla loppuu tällä viikolla. Sit pidänkin 6 viikon edestä vuosilomia ennen hoitovapaalle jäämistä.

    • johannavaris kirjoitti:

      No niimpä! Joo itse just pidän lomia pois sen joulukuun. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *