Hae
Johanna Tolppola

My Day: Perjantai

Eilen x:llä oli vapaapäivä eli sehän tarkoitti, että ohjelmaa taas riittää. 😀

Herättiin siinä puoli kahdeksan maissa Theon kanssa. X oli käynyt tätä ennen jo salilla. X teki mulle aamupalaa ja syötti Theon, jonka jälkeen itse tein taas koneella vähän töitä.

Lähdettiin heti aamusta vähäksi aikaa Allas sea poolille nauttimaan ”viimeisestä” hellepäivästä. Oltiin siellä jo klo 9.30. Saatiin hyvät paikat aurinkotuoleilta. Yleensä paikka on niin täynnä, ettei tuolien saaminen ole todellakaan itsestäänselvyys. Theo nukahti heti kun sinne mentiin, joten sain hetken hengähtää. Join siinä kahvia ja söin pullan sekä nautin ihanasta ilmasta.

Kun Theo heräsi, niin mentiin hänen kanssaan polskimaan altaaseen. Tai siis minä menin, mutta x seisoi altaan reunalla. 😀 Theo oli taas aivan innoissaan ja kiljui ilosta.

Oltiin altaalla pari tuntia ja lähdettiin tästä käymään x:n äidin asunnolla, jossa hengailimme vähän aikaa. Onnistuimme lukitsemaan itsemme asunnon ulkopuolelle ja x joutui boxerit päällä mennä lainaamaan naapurista puhelinta, että sai kysyttyä vara-avaimen paikkaa. 😀 Käytännössä menimme viemään Theoa kiikkumaan x:n äidin omakotitalon pihalle ja kumpikaan meistä ei ollut laittanut oven lukkoa auki. Olipas taas tilanne.

Tästä päätettiin mennä käymään Hoplopissa. Siellä on kuulema 0-4-vuotiaille oma alue ja alle 1 vuotiaat pääsevät sisään maksutta. No päästin me sinne ovelle asti kun Theo nukahti ja emme tietenkään halunneet häntä herättää. Eli Hoplop vaihtuikin kauppakeskukseen lennossa. Mentiin kauppakeskukseen syömään ja hengailemaan. Saatiin syötyä ihan rauhassa kun Theo nukkui. Kun Theo heräsi kävimme kauppakesuksen leikkipaikassa, jossa Theo leikki jonkun aikaa.

Täältä menimme vuokraamaan leffan ja kauppaan. Kaupasta mentiin sitten kotiin.

Nukuin Theon kanssa aika myöhäiset päikkärit klo 17-18.30. Tämän takia venytettiin iltatoimia hieman myöhemmäksi. Nukkumaan Theo meni siinä puoli yhdeksän maissa ja me mentiin vasta puoli yksitoista. 🙂

3 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Ihanaa! Millaisia aamupaloja x sinulle tekee? Eikö hän tee aika useinkin? ? kuka teillä laittaa ruokaa? Tee postaus kurkistus jääkaappiin tyylillä? ?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikk! Siis joo hän tekee mulle aina aamupalan kun on kotona. Yleensä aina jotain mitä mä pyydän tyyliin: 2 leipää ja skyr + kahvi. 😀 X laittaa useimmiten ruokaa, mutta mä laitan silloin kun hän ei ole kotona. Joo voisin tehdäkin. 🙂

 2. Nina kirjoitti:

  Nam! Ihana mies! Teetkö sinä hänelle jotain tuon tyylistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *