Hae
Johanna Tolppola

Tapahtui Kerran Kaveriporukassa Osa 2

Nyt on sitten toisen osan vuoro. Eli tämähän oli blogisarja, jossa kerron noita outoja, hauskoja ja kummallisia sattumuksia mitä mulle ja mun kavereille oikein tapahtuu.

Muutto ilman miehiä

Mun ystävä muutti ihanaan kaksioon täällä Helsingissä ja lupauduin luonnollisesti muuttoavuksi. Olihan mun ystävä koonnut mun kanssa mun edellisen asunnon keittiönkin eli todellakin halusin olla nyt  apuna.

Muutto tehtiin neljän naisen voimin ilman miehiä. Saatiin roudattuu siis kaikki, aivan kaikki. Pahimmat oli pyykinpesukone, sohva ja sänky. Kaikki astiat, vaatteet ja muut tavarat oli pakattu Ikean säkkeihin ja jätesäkkeihin.

Teidän ois pitänyt olla näkemässä kun se sohva piti laittaa osissa kahden hengen hissiin ja mun piti kiivetä sen päälle, että saadaan hissi ylös. Hissi oli sitä ikäluokkaa, että kyydissä piti olla, jotta se lähtee liikkeelle. Oli aikamoinen näky.

Ystävä nauro myös ihan hulluna kun tulin hänen kerrokseensa ja sain kuljetettua sängyn puolikkaan. 😀 Huh mikä muutto, mutta hauskaa oli. Yksi mies vaan sanoi kun näki meidän touhuja, että pitäis tulla varmaan auttaa, niin tokaisin, että näissä hommissa miehet on vaan tiellä. 😀 Samalla reissulla asensin kaikki taulutkin seinille. Eli Varis taas vauhdissa. 😀

Nimittelyä parvekkeelta

Liittyen tuohon muuttoon. Meidän kaveri ajoi autolla ystävän uuden asunnon eteen ja parvekkeelta joku tuntematon nainen rupesi hänelle huutelemaan. Käytti aika rumiakin kutsumanimiä kuten H****, jne. Nainen nimitteli ja huusi, että ystävä ei saisi astua jalallakaan asuntoon sisään, jne. Eli oli aivan sekaisin. Lopuksi heitti kukkaruukusta vielä kukankin alas. En tiedä oliko nainen sitten vaan sekaisin päästään vai luuliko hän meidän ystävää joksikin toiseksi. Oli aikamoinen tilanne! Jotenkin huvittavaa oli se, että nainenhan tuli vielä alas hakemaan takaisin sen kukan minkä heitti. 😀

Treffikumppani tekee katoamistempun itse treffeillä

Kaverillani oli Tinder-treffit. Ne olivat sillai vapaamuotoiset, koska kummallakin oli myös oma kaveri mukana. Eli tavallaan ryhmätreffit. He olivat olleet terassilla ja miehet olivat lähteneet vessaan ja eivät olleet ikinä enää tulleet takaisin. 😀 😀 😀 Toisaalta ystävät eivät kyllä menettäneet mitään. Miehet olivat sanoneet, että käyvät yleensä homobaareissa ettei tule ongelmia. Todella outoa!

Elämäni ensimmäinen jenkkifudismatsi 

Veljelläni oli meidän kodin vieressä jenkkifudismatsi ja tottakai halusin mennä sitä katsomaan. En ole ikinä sellaisessa aikaisemmin ollut. Lähdettiin Theon kanssa matsiin, joka oli sunnuntaina heti aamusta. Käytiin ostamassa ihan eväät mukaan.

Koomista oli, että mähän en ymmärtänyt yhtään mitään koko pelistä. En siis tajunnut yhtään mitään. En edes tiennyt kummalle puolelle mun veljen joukkueen tulisi se pallo saada. 😀 Oli myös hauska näky, kun näin pienen lapsen äitinä mullahan oli kunnon show siinä koko ajan menossa. Penkeillä oli viltti, tuttipulloa, juomapulloa, eväitä, leluja, kosteusliinoja, vauvan smoothie, jne. Eli sellainen pienehkö tavararäjähdys.

Yritin siinä pitää Theoa tyytyväisenä, mutta hän ei jaksanut olla paikoillaan, joten jouduttiin lähtemään loppujen lopuksi kesken pelin. Mutta veljeni joukkue oli voittanut, joten Jee sille! 🙂

Kun et vaan kuulu kohderyhmään 

Mun ystävän kaveri pitää jotain ihmeellistä livelähetystä vähän väliä. En muista mikä sen sovelluksen nimi on, mutta on tunnettu ulkomailla eikä niinkään täällä Suomessa. Häntä seuraa kerralla joku 7 000 ihmistä ympäri maailmaa. No he olivat mainostaneet siellä mun instagramia, jos se vaikka lähtisi uuteen nousuun. Kuvitelkaa, että tuhannet ihmiset näki mun IG-tilin ja mun nikin. No niistä ihmisistä uusia seuraajia tuli hurjat 1. 😀 😀 Nauroin ihan sikana. Totuushan on se, että olen kotiäiti jolla kuvissa ei näy edes tissivakoa ja kaikki kuvatekstit on Suomeksi eli en yhtään ihmettele ettei niitä seuraajia tullut yhtään sen enempää. 😀 Eli pysytään vaan täällä Suomen markkinoilla. 😀

No viikossa tapahtui muutakin, mutta tässä nyt osa tapahtumista. Viikon päästä taas uudelleen. 😀 

IG: @johannavaris

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *