Hae
Johanna Tolppola

Theo 9 Kuukautta

Meidän pikkuvauva ei enää todellakaan ole mikään pikkuvauva. Theo kasvaa koko ajan kovaa vauhtia ja joka viikko oppii uusia asioita.

Tämän kuukauden aikana Theon pinsettiote on kehittynyt ja hän noukkii lattialta pienimmätkin asia. Itse saa vaan olla todella huolellinen, ettei vaan lattialle tipu mitään minkä Theo voi noukkia suuhun.

Vauhti alkaa olemaan myös sen mukaista, että kuvia alkaa olemaan hieman vaikea ottaa. 😀

Theo ryömii jo ihan hullun kovaa koko kämppää ympäri. Hän oppi tällä viikolla myös konttaamaan. Konttaaminen on vielä vähän huteraa, mutta lyhyitä matkoja pääsee ihan hyvin.

Hän on oppinut myös nousemaan polviseisontaan tukea vasten. Tänään vetäs itsensä myös ensimmäistä kertaa ihan seisomaan.

Hauskin opittu taito on tekonauru. Se on niin hauskan kuulosta! 😀 Theo antaa myös haleja. Nyt selvästi on jonkun jutun oppinut, koska nyt hän halatessaan laittaa kädet mun kaulan ympärille ja painaa pään mun olkapäätä vasten. Niin ihana! <3

Theo on oppinut rakastamaan vettä ja kiljuu ilosta kun tajuaa, että vien häntä suihkuun. Ollaan oltu myös paljon uimassa Allas Sea Poolilla ja hän käy ihan kieroksilla kun pääsee altaaseen.

Olen yrittänyt antaa jotain sormiruokaa, mutta sitä Theo ei oikein vielä ymmärrä. Tai no siis laittaa hän ruuat suuhun, mutta näyttää siltä, että meinaa tukehtua. Tämän takia ollaan edelleen pääsääntöisesti soseilla.

Korviketta menee myös yhä enemmän, koska yritän nyt pikku hiljaa lopettaa rintaruokinnan. Theo juo pullosta todella hyvin. Rinnalla taas on ihan levoton joten uskon, että tämä rinnasta vierottaminen tässä vaiheessa on meille ihan hyvä juttu.

Yöt on ollut nyt aika levottomia. Johtuuko sitten kuumasta vai uusista opituista asioista, sitä en tiedä. 🙂

Ihana kuukausi taas takana. <3

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Söpö! ? Voisko kohta tulla taas vaatepostaus? ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *