Hae
Johanna Tolppola

Jotain Kaunista

Oon selvästi aika visuaalinen ihminen, koska saatan pysähtyä ihastelemaan milloin mitäkin. Välillä mun ihastuksen kohteena voi olla terävä varjo talon seinällä, värikäs seinä, porttikongi tai mikä tahansa. Yleensä aina mun on saatava tällaisesta kauniista hetkestä kuva, oli sitten järjestelmäkamera mukana tai ei.

Mun mielestä on ihana osata pysähtyä hetkeen ja vaan ihastella. Jokaisen nurkan takaa voi löytyä jotain uutta ja kaunista.

Tässä on teille kuvina näitä mun hetkiä, jolloin olen pysähtynyt ja ihastellut näkymää. Jotkut ovat otettu kännykällä ja toiset ihan kameralla.

Näitä kuvia tulee aina itse tilanteen eteen tullessa Instagramissa. Tulkaahan seurailemaan. Pääsette sinne tästä. <3

Yksi kommentti

  1. Tinde kirjoitti:

    No Vau ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *