Hae
Johanna Tolppola

Koko Perhe Korkeasaaressa

Olemme x:n kanssa useasti puhuneet, että pitäisi lähteä käymään Korkeasaaressa. En itse edes muista milloin viimeksi olen siellä käynyt. Menimme Korkeasaareen viime lauantaina kun Meripäiville meno peruuntui. X ehdotti, että otetaan hänen äitinsä ja äidin puoliso mukaan, joka olikin todella kiva idea.

Treffattiin lauantaina klo 12 Korkeasaaressa ja lähdettiin yhdessä kiertelemään paikkoja. Theo oli hereillä onneksi koko ajan. Hän selvästi tajusi eläimet vasta siinä vaiheessa kun ne liikkui. Joillekin eläimille hän ihan karjui ja nauroi ääneen. Se oli kyllä aika hauskaa.

Nähtiin me Tiikeri, kengurut, karhuja ja vaikka mitä muita. Olin vähän asennoitunut, että ei siellä näin kuumalla näe kumminkaan mitään, mutta olipas mukava olla väärässä.

Kyllä siellä reippaasti yli pari tuntia meni kävellessä. Hiki vaan valui, mutta onneksi kova tuuli helpotti. Välillä Theoa kannettiin sylissä, että näkisi eläimiä paremmin. Hänen ilmeensä oli kyllä niin hauska kun ihmetteli, että mitäs otuksia nää oikein on.

Theo kyllä tykkäsi olla siellä ja oli meillä vanhemmillakin siellä kivaa.  Lopuksi käytiin vielä kaikki yhdessä syömässä buffet-lounas ja jälkkärit. Oli mukava viettää aikaa perheen kesken ja ulkoilla.

Oletteko te käyneet tänä vuonna Korkeasaaressa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *