Hae
Johanna Tolppola

Uusi Blogisarja: Tapahtui Kerran Kaveriporukassa

Oon tässä miettinyt, että miten voisin tänne blogiin tuoda noita outoja, hauskoja ja kummallisia sattumuksia mitä mulle ja mun kavereille oikein tapahtuu. Meillä on kavereiden kesken Whatsup-ryhmä jonne laittelemme mauttomia memejä, kuulumisia ja näitä todella outoja juttuja mitä aina kenellekin käy. Joka viikko jollekin tapahtuu aina jotain!

Ajattelin nyt tehdä näille jutuille oman blogisarjan ja julkaisen kerran viikossa kyseisen viikon sattumukset.

Tässä nyt ensimmäistä kertaa viikon kooste.

Ampiaisten hyökkäys

Jostain kumman syystä ampiaiset ovat ottaneet mut ja Theon kohteeksi. Joka paikassa ne ilmestyy ja sitten seuraa. Ei ollenkaan kiva! Olen nyt useamman kerran tällä viikolla nähnyt mun ystävää ja hän on huomannut saman. Ihan sama missä me ollaan, niin ampiaiset ilmestyy.

Kaiken huippu oli eilinen. Vein auton herra x:n työpaikalle ja otin rattaat takakontista. Kun olin aukaisemassa auton ovea, jotta saan Theon rattaisiin, niin kaksi ampiaista hyökkäsi rattaiden kimppuun. Odotin ainakin reilu 5 minuuttia sivussa ja ampiaiset eivät lähteneet minnekään.

Siinä sitten piti miettiä, että miten hitossa mä saan noi rattaat ja Theon. No ei se auttanut kuin varastaa rattaat amppareilta ja lähteä juoksemaan niiden kanssa ihan täysiä tien päätyyn. Jätin rattaat sinne ja juoksin hakemaan autosta Theon ja sitten juoksin takaisin rattaiden luokse. 😀 No toimi, mutta oli varmaan aikamoinen näky!

Iskuyritys

Mun ystävä oli miespuolisen kaverin kanssa syömässä ravintolassa. Naistarjoilija tuli ottamaan tilaukset ja oli todella mukava. Mun ystävä kehuikin hyvää asiakaspalvelua kaverilleen.

Tää miespuolinen kaveri oli mennyt käymään vessassa ja sillä välin se tarjoilija oli tullut juttelemaan mun ystävälle. Hän oli kysynyt, että onko se mies ystävän poikaystävä, koska heidän kemia näyttää olevan niin mieletön. Mun ystävä oli sanonut, että he ovat vaan ystäviä. Mun ystävä oli sanonut, että mies on sinkku, että oisko tarjoilija kiinnostunut hänestä. Siihen tarjoilija oli vaan vastannut, että hänellä on tyttöystävä. No mun ystävä oli vaan vastannut, että ai sehän on kiva juttu.

No sitten se tarjoilija oli vielä kysellyt onko mun ystävä lomalla ja mitä hän on tehnyt ja miten pitkään loma vielä kestää. Mun ystävä oli puheillaan kumminkin viestinyt olevansa hetero, joten tilanne ei sitten edennyt tästä.

Joka tapauksessa mä itse vielä varmistin, että antoiko mun ystävä naiselle puhelinnumeronsa, koska eihän sitä koskaan tiedä. 😀

Hauskinta tässä on se, että mun ystävää lähestyy nyt miehet ihan koko ajan ja naureskelin vaan, että nyt sitä lähestyy myös naiset! Aika hyvin menee. 😀

Tinder-raivooja

Yhdelle meidän ryhmäläiselle oli tullut Tinder-matchi miehen kanssa ja olivat sopineet, että mies tulee syömään naisen luokse. Nainen oli käynyt kaupassa ja ostanut viimesen päälle ainekset ihan kunnon illallista varten. No hän oli kumminkin unohtanut ostaa kaksi ainesosaa ja laittoi miehelle viestiä, että voiko mies tuoda ne ainekset tullessaan. Mies oli saanut ihan järkyttävät raivarit, että hän ei periaatteessa suostu käymään kaupassa ekoilla treffeillä. Hän oli vaan raivonnut ihan kunnolla, että hän ei missään nimessä suostu käymään kaupassa. Hänen mielestään oli todella törkeää edes pyytää. 😀 😀 No nainen oli vastannut, että ehkä on parempi ettei mies tule ollenkaan.

Huhhuh mitä porukkaa oikeasti!

Vihataidetta

Kaverilla oli huono viikko ja suunnatton ketutus. Hän sitten päätti purkaa kaikki agressiot taiteeseen. Hän maalasi vihateidetta ja lopuksi poltti teoksen. Tästä on ihan videokuvaa, mutta en saanut upotettua sitä tänne.

Erinomainen tapa purkaa agressioita!

Niin, että tällainen viikko. 😀 

2 kommenttia

  1. IinaS kirjoitti:

    Tosi hauska postaussarja! Ootan innolla että saan lukea näitä lisää!
    Ihanaa vihataidetta 😀 Ja raivokas tindermies, voi luoja!

    https://bangsiina.com/

  2. A kirjoitti:

    Heh kiva juttusarja! Mut miten kaverisi uskaltaa pyytää tuntemattoman miehen luokseen? :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *