Hae
Johanna Tolppola

My Day: Lauantai

Multa on toivottu näitä My Day -postauksia, joten nyt taas ajattelin sellaisen teille tehdä.

Eilinen aamu alkoi tuttuun tapaan. Eli juon aina aamukahvin rauhassa sohvalla ja selailen kännykällä somekanavat ja uutiset. Theo katsoi piirettyjä sen aikaa sitterissä. Herra x on vielä vapaalla, joten hän antoi siinä samalla Theolle aamupalan. Aamukahvin jälkeen tein hieman töitä koneella eli päivitin blogia ja samalla ajastin asiakkaan somepäivityksiä.

Hommien jälkeen menin suihkuun ja meikkasin. X teki loput aamutoimet Theolle ja mä annoin vielä vähän maitoa. Theo nukahti siinä päivän ekoille päiväunille.

Unien jälkeen puettiin vaan päälle ja lähdettiin keskustaan brunssille. Meillä oli pöytävaraus kauppatorin vieressä olevaan Block By Dylan -ravintolaan. Käymme aika paljon brunsseilla, mutta tämä oli uusi paikka koko perheelle. Tämä oli mun mielestä paras brunssi tähän mennessä. Se oli aamupalabrunssin ja ruokaisan brunssin sekoitus. Eli löytyi molempia. Tykkäsin todella paljon. Täällä olimme tunnin eli klo 10.30-11.30.

Brunssin jälkeen lähdimme käymään x:n äidin luona pikaisesti, koska meillä oli päivän ohjelmassa ns. tauko. Nukuttiin siellä koko perhe n. 40 min powernapit ja jatkoimme matkaa. Siellä oli asunto tyhjänä, joten pystyimme mennä vaan päiväunille. 😀 Vettä satoi muuten aivan kaatamalla. Onneksi oltiin sisätiloissa sateen ajan.

Menimme klo 13.40 x:n isän luokse kylään, joka ei ollut vähään aikaan nähnytkään Theoa. Oltiin siellä joku vajaa 1,5 tuntia. Theo leikki koko ajan ja ei ujostellut ollenkaan.

Tästä lähdimme vielä x:n kaverin luokse pikavisiitille. Täällä emme olleet kuin puoli tuntia. Kello oli noin reilu neljä kun menimme yhdessä vielä kauppaan.

Olimme kotona klo 17.15. Olimme olleet taas koko päivän liikenteessä. 🙂 Kotona leikimme Theon kanssa ja lopulta hän nukahti iltatoimien ja viilentävän suihkun jälkeen klo 19.30. Me katsoimme x:n kanssa vielä leffaa, mutta mekin menimme sänkyyn jo yhdeksän maissa.

Taas yksi aktiivinen päivä takana. 🙂 <3 

Yksi kommentti

  1. Tinde kirjoitti:

    Nää on kivoja! Voitko tehdä taas päivityksen teidän öistä samaan tapaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *