Hae
Johanna Tolppola

Tästä Asiasta Pidän Meidän Suhteessa

Toki voisin nyt luetella paljonkin asioita mistä pidän mun ja herra x:n suhteessa, mutta nyt haluan tässä kirjoituksessa nostaa esiin vain yhden asian. Ehkäpä kirjoitan myöhemmin niistä muista asioista. 🙂

Mä olen aina ollut aika menevä eli kyllästyn todella nopeasti, joten koko ajan pitäisi olla jotain tekemistä. Poikkeuksena tähän on auringonottolomat. 😀 Herra x on myös todella menevä, jopa menevämpi kuin minä. Hän pitää kyllä huolen, että meidän perheellä on aina päiväksi ohjelmaa.

Musta on aivan ihana tehdä asioita yhdessä. Saatamme esim. viikonloppuisin mennä vaan extempore jonnekin brunssille kun kumpikaan ei jaksa tehdä aamupalaa, käymme melkein aina jossain lounaalla yhdessä, teemme vaunulenkkejä, käymme kauppakeskuksissa, otamme aurinkoa tai menemme kylään jollekin. Eli aina meillä on jotain ohjelmaa.

Nyt ensiviikollekin on jo suunniteltu rantaretkipäivä, kävelylenkki Seurasaareen, mökkireissu, jne.

Esimerkiksi eilen meillä oli tällainen päivä: 

06.40 herätys

08.30 vaunulenkille ja aamupalalle paikallisen kahvilan terassille

10.30 kauppakeskus Ruoholahteen: kauppa + x:n parturi

12.00 lounaalle ravintolaan

13.00 viettämään aikaa Theon mummolaan eli x:n äidille.

13.00-16.00 auringon ottoa, vaunulenkki ja leikkimistä

17.00 vaunulenkille kotinurkille ja limpparille paikallisen kahvilan terassille

18.00 kotiin ja leikkimistä Theon kanssa

19.15 Theon iltatoimet

Herra x:llä oli tähän päälle eilen vielä poikien ilta. Olin kyllä pettynyt siihen monelta x tuli kotiin. Luuli varmaan etten herää kun niin hiljaa hiiviskeli, mutta kerkesin katsoa kelloa ja se oli 01.15! Olin sanonut ettei hän saisi tulla kotiin ennen kello kolmea nyt kun kerrankin jonnekin lähti. Aamullakin kehtas vielä nousta samaan aikaan kuin minä, vaikka olisi saanut nukkua. 😉 😀

Ei kyllä tule tylsää hetkeä kun x:n kanssa saa elää. No Theon myötä ei kyllä kauhean tylsää hetkeä ole ollut edes kotona. 😀

Kuvat on otettu kaikki eiliseltä ja testasin näissä uutta HUJI-sovellusta.

Tulkaa seurailemaan myös Instagramiin. Päivittelen sinne aina IG-stooria. 🙂 Pääsette sinne tästä. 

Yksi kommentti

  1. Tinde kirjoitti:

    Tee useamminkin näitä meidän matkassa -päivityksiä? Eli ns aikataulu miten päivä sujui. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *