Hae
Johanna Tolppola

Yksi Nyrkkeilysäkki Ilmoittautuu

No nyt Theolla on kyllä menossa joku todella ärsyttävä vaihe! Ei varmaan omasta lapsesta saisi näin sanoa, mutta Theosta on tullut oikea miniriiviö. 😀

Viimeisen kahden viikon aikana Theolle on tullut joku aivan ihmeellinen vaihe päälle. Hän on todella kovaääninen; huutaa, kiljuu ja karjuu. Hän ei siis itke vaan pitää todella hurjaa meteliä. Voitte käydä kuuntelemassa tätä mun Instagramin instastorystä; @johannavaris

No tämähän on vain yksi mukava lisä tähän hänen vaiheeseensa. Hän nimittäin puree minua. Kun annan rintaa, niin joka kerta puraisee ja kovaa! Se muuten sattuu kun kaksi terävää hammasta nappasee kiinni. AUTS! Joka kerta sanon napakasti, että ei saa ja teen ”soo soota” sekä lopetan imettämisen siihen. Tähän Theo joko nauraa tai sitten laittaa vähäksi aikaa suun mutrulle, jonka jälkeen rupeaa uhoamaan. Hän lyö mun rintaa ja karjuu ja yrittää repiä paitaa alas.

Hän myös puree minua muutenkin. Tänään esimerkiksi ryömi mun luo ja puraisi kyljestä. 😀

Tämä uhoaminen on myös uusi juttu. Theo siis selvästi uhoaa ja komentaa, jos joku asia ei miellytä. Miten se on edes mahdollista näin pienen lapsen kanssa. 😀

Hän muutenkin repii mun hiuksista, raapii ja lyö. Ei varmasti tarkoituksella satutusmielessä, vaan nyt on niin kova vauhti päällä, että niitä omia kykyjä ei osata hallita.

Olen jostain kuullut, että kun lapsi uhoo tai on ärsyttävä, niin silloin hän tarvitsee normaalia enemmän sitä rakkautta. Yritän kaiken sen uhoamisen ja ylikierroksien aikana vaan rauhoittaa Theoa ja saada hänen huomionsa muualle. Rakkautta annan hänelle normaaliin tapaan eli paljon. 😀

Kuulostaako tämä vaihe teistä yhtään tutulta? 

Yksi kommentti

  1. Tinde kirjoitti:

    ?‍♀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *