Hae
Johanna Tolppola

Toivepostaus: Minun Vartaloihanteeni

Sain lukijalta toiveen, että kirjoittaisin mikä on mun vartaloihanteeni. Haluaisinko esimerkiksi ”Jannin pyllyn, Monnan reidet ja Ilona Siekkisen vatsan.”

Mun täytyy rehellisyyden nimissä sanoa ettei mulla ole sellaista ns. ”vartaloesikuvaa” kenestäkään tietystä henkilöstä. Mä itseasiassa ikävöin mun omaa vartaloa minkälainen se oli ennen raskautta. Silloin olin tosi tyytyväinen itseeni vaikka en missään superhoikassa kunnossa ollutkaan.

Kuva 2 kuukautta ennen raskautta.

Kun mietin, että minkälaisen vartalon itse haluaisin, niin ensimmäisenä tulee mieleen lihaksikas. En ole ikinä halunnut olla hoikka tai siro. Olen nimittäin aivan sinut itseni kanssa, niin muhkuroiden kanssa kuin ilmankin. No vaikka olen sinut itseni kanssa, niin toki haluan kehittää fysiikkaani.

Jos mietin ihan konkreettisia kehityskohteita itsessäni, niin haluaisin mun olkapäät, selän ja pepun takaisin. Nämä kaikki nimittäin hävisi tässä raskauden ja vauvavuoden aikana.

Kuva samalta kuukaudelta kun tulin raskaaksi.

Tottakai katselen hyvässä kunnossa olevia naisia ja mietin mielessäni, että ompas mahtava kroppa. En vain mieti asiaa sitten sen enempää. En osaa olla kateellinen kenellekään tai miettiä, että olisimpa tuon näköinen. Musta se on ihan turhaa. Minä olen minä.

Kuvassa olen jo raskaana.

Tiedän tarkalleen mitä minun tulisi tehdä, että saisin oman vartaloni taas siihen pisteeseen missä se oli ennen Theoa. Ruokavaliot ja treeniohjelmat ovat valmiina. Tällä hetkellä oma motivaatio ei vain ole niin korkealla, että kykenisin viemään treenit ja ruuat siihen pisteeseen mitä se vaatisi. Toisaalta erkauman takia en ihan vielä edes uskaltaisi treenata niin kovaa.

Kuva syksyltä ennen raskautta.

Toivottavasti syksyllä motivaatiota riittäisi tarpeeksi, koska kyllä mä sitä vartaloa aina välillä ikävöin. 😀 

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Kiiiitos! Otat meidät lukijat super hienosti huomioon. ? joku arvonta olisi joskus kiva blogissasi. ?

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Joo pitää yrittää jos saisin jotain arvottavaa! 🙂

 2. Bea kirjoitti:

  Sää oot kyllä niin aidon ja symppiksen oloinen ihminen! Oot ihan mahtava, kun et esitä mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *