Hae
Johanna Tolppola

Mille Vartalo Näyttää 8 Kk Synnytyksestä

Nyt on mennyt 8 kuukautta synnytyksestä. Teinkin joka kuukausi teille tämän ”vartalotsekin”, jossa näkyy miten vartalo pikku hiljaa vain palautuu raskaudesta. Viime kuukautena en kumminkaan tätä päivitystä tehnyt, koska tuntui ettei vartalossa ole tapahtunut mitään muutosta.

Nyt sitten kropassa tuntui, että taas ollaan menty askel eteenpäin. Kävin myös vaa’alla ja nyt painan itseasiassa noin puoli kiloa vähemmän kuin ennen raskautta. Nyt siis voi virallisesti sanoa, että raskauskilot on poissa.

Ruokavalioon olen nyt tehnyt muutoksia. Tai no muutokset tapahtui meidän Splitin matkan jälkeen. En ole ostanut kotiin nyt mitään herkkuja. Ennen ostin melkein aina jotain hyvää. Eli herkkunapostelu on nyt jäänyt pois. Olen myös ruvennut syömään enemmän salaatteja.

Salille en ole päässyt nyt n. kolmeen viikkoon. X oli siellä kertaamassa ja sitten oltiin Splitissä ja Ruotsissa jne. Nyt sitten olen ollut super väsynyt ja olen ajatellut, että menen salille sitten kun tuntuu, että on energiaa. Toivon, että olo olisi sellainen ensi viikolla. X:llä alkaa silloin myös loma, joten pääsisin todella helposti kyllä treenaamaan.

Oman vartaloni suhteen tavoitteeni on, että saisin vielä kiloja pois ja sitten voisin taas alkaa treenaamaan kunnolla ja kasvattamaan kadotetut lihakset takaisin. 🙂 Haluan toki myös kiinteytyä. Vatsassa on mulla vielä paljonkin kiinteytymisen varaa. Kuten jokaisessa näissä päivityksissä olen sanonut, niin alavatsa on se joka palautuu näköjään ihan viimeisenä.

En kumminkaan vieläkään ole valmis mihinkään dieetille, koska motivaatio ei ole vielä tarpeeksi korkea siihen. Menen vartaloni suhteen täysin omalla fiiliksellä. 🙂

Lue myös: Mille vartalo näyttää 2 kk synnytyksestä!

4 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Heippa,
  Hyvältä näyttää! Ei ehkä kannatakaan alkaa dieetille. Miksi alkaisit? Jos et pysty noudattaa sitä dieettiä loppuelämää, ni ei ne tuloksetkaan pysy. Salille vaan ja normi puhdasta safkaa, niin hyvä tulee! 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista. Joo en siis ole alkamassa juurikaan siksi kun ei ole motivaatiota ja itselle se dieetti ei siis ole mikään kitudieetti vaan juurikin se että herkut pois ja muuten syö terveellisesti 5 x päivässä, kuten olen aikaisemmin tehnyt. 🙂 <3

 2. Mira kirjoitti:

  Hyvältä näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *