Hae
Johanna Tolppola

Näitä Asioita Kaipaan ”Entisestä Elämästä”

Vaikka Theo on rikastuttanut meidän perheen elämää sanoin kuvailemattoman paljon, niin tottakai on joitain asioita mitä kaipaan entisestä elämästä.

Kaipaan eniten kokonaisia öitä. Theo on taas heräillyt aika paljon ja se kyllä tuntuu niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Olen aina rakastanut nukkumista ja nyt oikein haaveilen, että milloinkahan saisin taas nukkua yön heräämättä. Tässä oli jo välissä hyviä öitä, jolloin Theo heräili 1-3 kertaa yössä. Nyt hän heräilee ainakin yli viisi kertaa yössä. Hän oppi juuri ryömimään ja hampaitakin tuli pari, niin huonot yöt liittyvät varmasti näihin.

Kaipaan myös huolettomuutta. Tällä en nyt tarkoita ns. huoletonta elämää, että sai tulla ja mennä miten halusi. Nyt tarkoitan sitä, että ei koko ajan olisi ns. sydän syrjällään. Ihan sama mitä teen, niin Theo on koko ajan mun mielessä jollain tasolla. Vaikka tiedän, että hänellä on kaikki hyvin, niin silti on huoli toisesta. Loppupeleissä aika stressaavaa elämää. 😀 Ja tiedän, ettei tämä lopu koskaan, mutta uskon, että ajan kanssa siihen vaan tottuu. 😀

Kaipaan rauhallisuutta. Nyt on koko ajan ohjelmaa; syötöt, jälkien raivaukset, vaipan vaihdot, leikkimiset, ulkoilut, jne. Oi niitä aikoja kun sai nukkua niin pitkään kun nukutti ja katsoa vaan koko päivä Netflixiä. 😀

Vaikka kaipaan noita asioita, niin silti en vaihtaisi päivääkään. Theo on tuonut mun elämään niin paljon ja ainakaan ei ole yhtäkään tylsää päivää. 😀  Theo on ollut myös aika ”kiltti” vauva ja me ollaan päästy aika helpolla, vaikkakin hän vaatii hieman huomiota. Tämä vauvavuosi on siitä kumminkin ihanaa aikaa, että koko ajan näkee miten Theo kasvaa ja kehittyy sekä oppii uusia taitoja.

Mitä te kaipaatte?

Lue myös: Tekemistä Lapsiperheille! 

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Tää oli mielenkiintoinen postaus. Sanoja juttuja kaipaan. Tietysti myös parisuhdetukea enemmän ?

    • johannavaris kirjoitti:

      Kiitos kommentista! Joo ymmärrän kyllä tonkin toiveen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *