Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Tekemistä Lapsiperheille

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Itis

Pääsin Theon kanssa tutustumaan tänään uuteen leikkipaikkaan! Leikkipaikka sijaitsi kauppakeskus Itiksen edustalla, Tallinnanaukiolla.

Leikkipaikalla oli muutama kiikku, tasapainolauta, interaktiivinen Sona musiikki- ja liikuntapeli sekä kiipeilyteline. Theo oli vielä leikkipaikkaan vähän liian pieni, mutta Sona-pelijärjestelmä houkutteli selvästi häntä väreillään ja äänillään.

Sona oli kyllä selvästi todella suosittu, koska siinä juoksenteli koko ajan lapsia. Itse en ollut sellaista laitetta aikaisemmin edes nähnyt. Siinä pelit meni päälle napin painalluksella ja kaikki pystyivät pelaamaan sitä yhdessä. Peliä pelattiin liikkuen, joka on lapsille varmasti kivaa yhdessäoloa.

Voin sanoa, että oli hieman hankalaa saada otettua teille kuvia, niin ettei muiden lapset näy tunnistettavasti. 😀 Onneksi muutaman sain, kun lapset juoksivat Itis express -minijunan kyytiin.

Tori näytti muutenkin kyllä kivalta. Siellä oli kahviloiden terassit, torikojuja ja nyt tämä leikkipaikka. Sääkin osui tänään kohdilleen! Jos meillä ei olisi ollut neuvolaan menoa, niin olisin jäänyt juomaan kahvit ulkosalle.

Tallinanaukiolla järjestetään nyt kesälauantaisin lasten aktiviteetteja: 30.6., 7.7., 14.7., 21.7., 28.7., 4.8 ja 11.8.  Siellä on mm. Riehulin Disco kello 12 ja 14 sateettomalla säällä. Leikkipaikkahan on auki koko ajan. Haluan kyllä Theon kanssa mennä joku lauantai niin, että hän näkee Riehulin. Vaikka Riehuli oli tänään paikalla, niin missattiin juuri se. Theo varmaan vaan yrittäisi päästä sen syliin. 😀

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Itis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *