Hae
Johanna Tolppola

Mitenkäs Se Ruotsin Matka Meni Vauvan Kanssa

Nyt ollaan tultu kotiin Ruotsista!  Viimeksi kun olimme Ruotsissa, niin Theo oli vielä mun mahassa ja muistan kun ajattelin, että olispa hän jo täällä, koska oli hieman tylsää ja mahan kanssa oli jo vaikea liikkua. 😀

Turrena Ruotsissa.

No ei tuo meidän perheen reissu nytkään ollut päätähuimaava, mutta kivaa silti oli. Olimme ihan perinteisellä risteilyllä ja kävimme kiertelemässä Ruotsin puolella.

Meillä oli ihan meidän omat rattaat mukana. Kantoreppu olis ollut laivalla aika kova, mutta en jaksanut raahata omaa mukana. Sieltä olisi voinut myös lainata kantoreppua, mutta en saanut sitä risteilyn aikana aikaiseksi.

Theo on kyllä niin sosiaalinen kuin olla ja voi. Kun kantelin häntä laivalla sylissä, niin kiljui ja nauroi onnesta kun näki ihmisiä. Haki koko ajan katsekontaktia vieraisiin ihmisiin ja naureskeli. Oli kyllä muillakin matkustajilla hauskaa kun tää yksi jutteli heille. 😀

Syöttötuoleja oli kyllä joka paikassa, joten Theo pystyi hyvin olemaan seurana, kun me esim. söimme.

Kova sana oli myös tuo pallomeri. Joo tiedän mikä bakteeripesäke se oikein on, mutta tuleepahan vastustuskykyä. 😀 Theo olisi voinut olla siellä koko illan. Hän vaan nauroi ja jutteli palloille ja tunki tietenkin niitä suuhunsa.

Ruotsista en löytänyt itselleni yhtään mitään, mutta ostin Theolle 4 paitaa. Oli kumminkin positiivinen yllätys, että River Islandilla oli vaatteita vauvoille. Paidat oli 15 e / kappale, mutta olivat niin hienoja etten voinut olla ostamatta.

Kävimme Herra x:n kanssa kumpanakin aamuna myös meriaamiaisella, joka oli kyllä vähän pettymys. Olen ollut meriaamiaisella esim. Tallinnaan menevällä laivalla ja se on ollut superhyvä, mutta outoa, että Ruotsiin menevällä laivalla se oli sitten huono.

Laivalla oli kyllä hyvin ajateltu lapsiperheiden tarpeet, koska sieltä löytyi mikrot, vaipanvaihtopisteet, jne. 

Kumpanakin iltana menimme nukkumaan siinä 20-21 välillä. Nauratti ihan, että tähän sitä ollaan tultu; laivalla nukkumaan siihen aikaan kun ihmiset vasta aloittelevat. 😀 Theo nukkui taas huonosti kummatkin yöt. Se ei sinänsä yllättänyt, koska Splitin matka todisti, että matkoilla nukutaan huonosti, mutta kotona hyvin. Theo nukkui puolet yöstä matkasängyssä, joka saatiin laivalta lainaksi ja puolet yöstä mun vieressä.

Oli kumminkin kiva reissu ja ihaninta oli katsoa miten paljon Theo nautti olostaan. <3

Yksi kommentti

  1. Teresa kirjoitti:

    Apuaa.. Mulla tekee tiukkaa päästää lasta leikkipaikkoihin kuten pallomereen mutta vielä se että pallot annetaan laittaa suuhun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *