Hae
Johanna Tolppola

Ihana Matka Kroatiassa

Perjantaina kotiuduttiin viikon matkalta. On ihana matkustella, mutta on kyllä mukava tulla myös kotiin. Olisin silti kyllä vielä ainakin muutaman päivän voinut olla.

Ilmat olivat koko viikon tosi hyvät. Muutaman kerran ukkosti, mutta joka päivä paistoi kumminkin aurinko. Päivät meni pitkälti altaalla ollessa. Theo oli niin innoissaan uimisesta ja ulkona olemisesta. Hommasimme hänelle sellaisen vauvauimarenkaan, jossa oli aukot jaloille. Siinä hän oli turvallisesti altaassa. Vesi oli aika viileää, niin Theo ui vain muutamia minuutteja kerralla, eikä edes joka päivä.

Theo viihtyi paljon syöttötuolissa varjossa ja leikki siellä omilla leluillaan. Me oltiin siinä ihan vieressä ja otettiin aurinkoa ja uiskenneltiin.

Käytiin joka päivä kävelemässä kylässä ja ihastelemassa maisemia.

Käytiin vain kerran kunnon ravintolassa syömässä. Se oli viereisessä kylässä jonne oli ”hieman” haasteellinen mennä jalan ja varsinkin vaunujen kanssa. 😀 Miehet kantoi vaunuja ja mun iskä Theoa, että päästiin perille. 😀

Yleensä syötiin kaikki yhdessä meidän talolla. Yhtenä iltana juhlittiin myös isän puolison synttäreitä. 🙂

Käytiin myös muutaman kerran Splitissä kauppakeskuksessa ja siellä Theo valitsi itse lelun minkä halusi. 😀 Nuorena se jo alkaa. Hän oli vaunuissa ja leikki omalla lelullaan. Näytin hänelle eri leluja ja sitten yhden lelun kohdalla hän tiputti tarkoituksella oman lelun sylistään ja rupesi kurottamaan mun näyttämää lelua, niin päättelin, että tämän hän valitsi. 😀 Se oli sininen kellohelistin, joka oli reissun jättimenestys. Theo leikki sillä koko loppumatkan. 😀

Theo leikki itsensä kanssa. 😀

Kauppakeskuksessa oli myös Gapin liikke. Tilailen netistä jonkun verran Gapin vaatteita Theolle, niin kiva oli päästä liikkeeseen katselemaan niitä. En mä ostanut kuin yhden asukokonaisuuden.

Matka oli aivan ihana ja voisin millon vain lähteä uudelleen. Mun mielestä tuollainen vuokrattu Villa sopi vauvaperheelle todella hyvin. Kiva oli viettää aikaa isossa porukassa ja aika ei kyllä käynyt pitkäksi. Talolla oli kyllä myös aktiviteetteja, jotta tekemistä riitti. Siellä oli esim. pingispöytä, trampoliini, uima-allas ja umapatjoja.

Haluan ehdottomasti lähteä uudelleen niin, että menemme Splitin keskustaan. Nyt ehkä itse Splittiä tuli nähtyä liian vähän. Kroatia oli mielestäni todella kaunis ja hintataso oli melkein samoissa kuin Suomessa. Vesi oli todella kirkasta ja maisemat  upeita.

Kaikin puolin täydellinen matka takana. <3 Isälle kiitos, että saatiin olla mukana! <3 Onneksi isä ja hänen puolisonsa vielä jäi Splittiin, jotta saavat edes vähän laatuaikaa kahdestaan. Meitä oli kumminkin mukana yli kymmenen henkeä, joista neljä oli lapsia, joten hiljasta hetkeä ei ollut.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *