Hae
Johanna Tolppola

Unohda Vaaka, Itsetunto On Pääkopasta Kiinni!

Jos jonkun asian olen tässä vuosien saatossa oppinut, niin se on tämä. Olen nuorempana kamppaillut huonon itsetunnon ja epävarmuuden kanssa, mutta nyt voin sanoa, että nuo kaikki tuntemukset ovat tipotiessään.

Se että oma ajatusmaailma on muuttunut ja itsevarmuus on kasvanut ei ole kiinni vaakanumerosta. Vaikka olin kisakunnossa, niin muistan, että en ollut tyytyväinen itseeni ja olin edelleen epävarma vartalostani. En voinut olla esimerkiksi bikineissä kesällä ihmisten ilmoilla.

Täällä ulkomailla vasta tajusin miten paljon asiat ovat muuttuneet. Olen ollut täällä biksut päällä 247 ja en ole kertaakaan ajatellut, että mille vartaloni näyttää tai mielessäni harmitellut mahamakkaroita. Se on ihana tunne olla sinut itsensä kanssa.

En nyt tällä kirjoituksella tarkoita ettenkö esim haluaisi olla paremmassa kunnossa. Tottakai haluan. Tarkoitan vain, että enää en mieti voinko olla bikinit päällä tai voinko nyt pitää farkkujshortseja. Eli käytännössä en enää rajoita omaa toimintaa ulkonäön takia.

Jos et mahdu tavoitefarkkuihin, niin heitä ne roskiin ja osta isommat samanlaiset. Näin minäkin tein ja olipas muuten kiva pitää niitä jalassa. 😀

Se mikä on vienyt mieleni tähän pisteeseen on kysymysmerkki. Onko se äidiksi tulo muuttanut ajatusmaailmaa vai onko se tämä ikä? En tiedä, mutta onneksi näin kävi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *