Hae
Johanna Tolppola

Miten Theo Reagoi Kun X Tuli 9 Päivän Reissulta

Herra x lähti 10 päiväksi Sodankylään kertaamaan, mutta onneksi pääsi jo 9 päivän päästä pois. No ei se yksi päivä enää tuohon ois kauheasti ollut lisää, mutta koko perhe oli kyllä iloinen, että hän tuli kotiin.

Hänen junansa tuli yöllä, joten Theo ei illalla kerennyt isäänsä nähdä. X kömpi nukkumaan minun viereen kun oli tullut kotiin ja Theo nukkui silloin omassa sängyssäään.

Nyt muutamana yönä Theo on luullut aamulla klo 4 että on aamu ja ollut hereillä jonkun tunnin. Tuona yönä tapahtui ihan sama homma. Kun hän heräsi, niin otin tarkoituksella hetkeksi meidän keskeen ja katsoin miten hän reagoi kun näkee isänsä.

Hän oli mahallaan mun kainalossa ja yhtä äkkiä huomasi isänsä siinä sängyn toisella puolella. X oli hereillä ja hymyili Theolle ja rupesi juttelemaan hänelle. Theo katsoi silmät pyöreinä hymyillen isäänsä ja sitten mua ja sitten taas isäänsä. Tätä jatkui jonkun aikaa. Ihan kuin hän olisi katsonut mua, että äiti hei kato isi on täällä. 😀

Vähän ajan kuluttua Theo lähti ryömimään mun kainalosta isänsä luokse ja meni ihan kiinni häneen ja laittoi päänsä hänen syliinsä. Se oli maailman hellyyttävin näky. Theo oli niin onnellisen näköinen kun lepäsi isänsä kainalossa hymyillen.

Koko seuraava päivä meni siihen, että Theo vaan nauroi ja oli ihan kierroksilla kun leikki isänsä kanssa. Heti kun x lopetti leikkimisen niin Theo komenti kitinällä hänet takaisin. 😀

Itse olin pelännyt ettei Theo muistaisi isäänsä, mutta onneksi pelko osottautui täysin vääräksi. <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *