Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Erkauman Kuntoutus

Kaupallinen yhteistyö: Lupaus studio

Viime torstaina minulla oli uusi tapaaminen Hyvinvointistudio Lupauksessa pt Saran kanssa. Otin Theon mukaan, koska herra x on edelleen kertaamassa. Sara onneksi sanoi, että moni asiakas tulee vauvan kanssa, niin ei tullut huonoa omatuntoa. Theo oli onneksi todella nätisti ja leikki lattialla koko tunnin ajan.

Kuva: Asta Laurila / Hyvinvointistudio Lupaus Edit: minä

Aloitettiin venytyksillä, joiden jälkeen siirryttiin harjoittelemaan erilaisia kuntouttavia liikkeitä jumppapallon kanssa. Voin sanoa, etteipä ole ikinä aikaisemmin jumppapallo tuntunut niin vaikealta treenivälineeltä. Moni liike oli todella vaikea, mutta tajusin kyllä aika nopeasti miten liike pitäisi tehdä. Kiitos fysioterapian.

En omista jumppapalloa ja sellainen ei millään meidän kaksioon mahdu, niin kyseisiä liikkeitä tulen nyt tekemään salilla.

Kuva: Asta Laurila / Hyvinvointistudio Lupaus Edit: minä

Yhdistän ensimmäisellä kerralla opitut liikkeet ja nyt toisella kerralla opitut jumppapalloliikkeet yhdeksi treeniksi. Tulen nyt jonkun aikaa vain tekemään näitä liikkeitä salilla. Sitten kun olen oppinut nämä ja näihin ei mene koko tuntia, niin pystyn palaamaan ns. normitreeniohjelmaan ja osa näistä voi olla lämmittelynä mukana. Uskon, että yhden omista treeneistä jatkossa myös ns. ”uhraan” täysin näille liikkeille.

Kuva: Asta Laurila / Hyvinvointistudio Lupaus Edit: minä

En valitettavasti pysty teille lukijoille näitä liikkeitä näyttämään, koska liikkeissä on suuri loukkaantumisriski, jos sitä ei tee juuri oikein. Katson kyllä jossain vaiheessa kaksi helpointa liikettä tänne, jossa ei sitä loukkaantumisriskiä ole. 🙂

Kuva: Asta Laurila / Hyvinvointistudio Lupaus Edit: minä

Kysyin pt:ltä lukijan kysymyksen, että milloin erkauma paranee, jos sitä itse kuntouttaa ja milloin sitten pitäisi mennä ammattilaiselle. Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta ja Sara jäi miettimään tähän vastausta. Laitan sen tänne kun sen saan. Itse luulen, että siihen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Jokaisella on niin erilainen vartalo ja jokaisella se palautuminen vie oman aikanasa.

Täältä pääset tutustumaan Lupauksen palveluihin!

Täältä löydät verkkokurssit. 

*Käynnit tehty yhteistyössä Hyvinvointistudio Lupauksen kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Lupaus studio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *