Hae
Johanna Tolppola

Theo 7 Kuukautta

Theo täyttää tänään jo 7 kuukautta. Kuukausi toisensa jälkeen mä aina päivittelen samaa asiaa; miten tämä aika meneekin näin nopeasti.

Tämän kuukauden aikana Theo on oppinut ääntelemään uusia ääniä. Sieltä ihan selvästi erottaa sanat Äiti, Ei ja Iti. Mutta en kyllä usko, että hän vielä tajuaa noista oikein mitään. No ehkä äidin ja isin, tai näin mä ainakin haluan uskoa. 😀 Mutta ei Theo mua katso ja sano Äiti eli voi olla, että matkii vaan niitä sanoja mitä hänelle hoetaan. En kyllä hoe Ei:tä. 😀

Hän on oppinut viihtymään yksinään lattialla. Yrittää kovasti ryömiä, mutta ei ihan vielä hoksaa asiaa. Tuurilla on päässyt vähän eteenpäin. Theo todella tarkasti tarkastelee esineitä ja ympäristöä. Katselee tarkkaan asioita joita käteensä saa.

Hän saa myös ihan hulluja villiintymiskohtauksia ja pyörii sängyssä ympäri ja sätkii jokaisella raajalla ja hekottaa. 😀

Hän selvästi tykkää lapsista, koska viihtyy parhaiten muiden lasten seurassa. Hän myös rakastaa huomiota ja oikein keimailee muille. Hän myös jakelee märkiä pusuja jatkuvasti!

Theolle on tullut myös jonkunlainen oma tahto. Yksi ilta suuttui kun mä laitoin tutin hänen suuhunsa. Hän repi sen pois ja halusi itse laittaa, mutta ei vielä oikein saa sitä ilman apua. Sitten kun yritin taas laittaa, niin oikein potki, huusi ja työnsi käsillään mua pois ja yritti taas itse laittaa tuttia. Lopulta minä ohjasin hänen kätsensä, jossa tutti oli, niin hänen suuhunsa. Näin antoi auttaa. 😀

Yöt ovat menneet vaihtelevasti. Välillä on todella hyviä öitä ja välillä hieman huonompia. Uni koulu on kyllä auttanut merkittävästi, mutta reissussa unet olivat hieman huonommat.

Theo istuu syöttötuolissa koko ajan paremmin, mutta ei vielä itse lattialla yritä edes nousta istumaan. Saa nähdä missä vaiheessa tämä sitten tapahtuu. Syöttötuoli on kyllä helpottanut elämää paljon!

 

 

4 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Voi mitkä ihanat vaatteet. Taas saisit tehdä vaatepostauksen. ?? Kuinka pitkiä pätkiä T on nyt nukkunut parhaimpina öinä? Huonoimpina? Miten päiväunet? Tee postaus ruokailuista, mitä syö? Lempiruuat yms. ? Myöd pohdinta imetyksestä kiinnostaisi.

  2. Memmu kirjoitti:

    Theo on varsin suloinen, oikea hurmuri 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *