Hae
Johanna Tolppola

Olen Tottunut Liian Hyvään

Herra x lähti sunnuntaina kertausharjoituksiin Sodankylään 10 päiväksi. Kyllä tuntui pahalta hyvästellä sunnuntaina kun vein hänet juna-asemalle. Hänkin selvästi vähän herkistyi  kun suukotteli Theoa.

Kun lähdin juna-asemalta kotiin kahdestaan Theon kanssa, niin olo oli kyllä haikea ja alakuloinen. Olemme asuneet vuoden yhdessä ja siitä ajasta emme ole olleet kuin max muutaman yön erossa.

Oli todella outoa nukkua yksin ja Theokin oli paljon levottomampi koko yön.

Vaikka olen ollut vasta muutaman päivän ilman x:ää, niin arvostan jo nyt entistä enemmän häntä ja hänen tekojaan. Tämä oli itselle pudotus suoraan syvään päätyyn, koska olen tottunut liian hyvään.

Herra x pesee meillä aina pyykit sekä täyttää ja tyhjentää astianpesukoneen. Hän hoitaa meillä kauppareissut ja pitää huolta, että kotona on mulle ja Theolle kaikki mitä me tarvitaan.

Nyt sitten olen tietenkin itse tehnyt kaikki nämä asiat, niin tuntuu, että aika ei vaan riitä ja koko ajan on kiire. Tiedän kyllä, että kyllä normaalisti nainen siivoaa, kokkkaa, hoitaa kodin ja lapset, työn ja omat harrastukset. Jotkut tekevät kaiken tuon aivan yksin. Nostan kyllä hattua!

Ihan naurattaa tämä oma tilanne. Jos olisin aina hoitanut nuo asiat, niin eihän tässä olisi mitään, mutta nyt vaan olen päässyt liian helpolla. 😀 Ja mainittakoon, että ennen herra x:sää, niin tein nuo kaikki aina. 😀 No ilman Theoa, mutta kumminkin.

Oli niin kaaosmeininki maanantaina kun pesin illalla kaksi koneellista pyykkiä, astiat, pakkasin mökkireissulle kamat, Theo huusi vieressä, juoksusuihkut itselle ja kauheella kiireellä Theolle iltapala, jälkien siivous ja iltarutiinit. Huhhuh! Meinasin jo soittaa x:lle, että no niin Hyppää pois seuraavalla asemalla ja mä maksan sakot. 😀 No ei nyt sentään, mutta aika äkkiä tuli kyllä ikävä.

Vaikka välillä meneekin hänen rutiineihin, lievään neuroottisuuteen sekä säntillisyyteen vähän hermo, niin kyllä mä niitä kaikkia hänen tekojaan kyllä arvostan. Nyt entistä enemmän, kun olen saanut kokea arkea ilman häntä.

Toki mulla on ikävä mun luksusoltavia, mutta tottakai ikävä on enemmän sitä omaa kumppania eikä vaan hänen tekojaan. <3

LUE MYÖS: TÄMÄN KESÄN MUST HAVE -TUOTE!

 

2 kommenttia

  1. Oo kirjoitti:

    Huh herra X on uskomaton! Meillä 6kk vauva ja mä hoidan kaiken kotona. Lisäksi teen miehelle ruokaa töihin + iltapalaa. Yöt vauvan kanssa aina hoitanut olen yksin. Mies käy töissä, lepää ja harrastaa omiaan. Kyllä ärsyttää, mutta ei kuulemma aio mitään muuttaa. Hänellä fyysinen työ ja kuulemma ei energiat riitä muuhun..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *