Hae
Johanna Tolppola

Monna Ja Äidit Treenaa -Tapahtuma

Mulla oli eilen aivan ihana päivä. Mun ystävä oli lupautunut olemaan Theon kanssa aamupäivän, koska olin saanut kutsun Monnan tapahtumaan, jonka hän järjesti Lupausstudiolla Helsingin keskustassa.

Lähdinkin aamulla jo kahdeksan maissa liikenteeseen ja vein Theon mun ystävän luokse. Siellä oli myös mun toinenkin ystävä eli Theo sai oikein kahden ihanan naisen huomion useammaksi tunniksi. 😀 Naureskelin vähän, kun olin perinteinen ”hysteerinen äiti”. Vein mukana jopa sitterin. 😀

Monnan tapahtuma alkoi klo 10 ja ihan ensimmäisenä sain käteeni Yveten treenivaatteet ja treenirintsikat. Itsellä on melkein aina mustat treenivaatteet ja automaattisesti jotenkin treenivaatteita ostaessakin katson vain niitä mustia vaihtoehtoja. Yveten housut olivat oikein väripläjäys ja ihanan kesäinen treenitoppi kruunasi värikkäät housut. Nämä oli aivan ihanat ja tulevat mulle kyllä ihan vakiokäyttöön! Treenivaatteet istuivat hyvin ja tuntuivat mukavalta päällä.

Ensimmäisenä puheenvuorossa oli valmentaja Sara Nevalainen, jonka aiheena oli kuinka palautua raskaudesta turvallisesti. Samalla katsottiin kaikilta halukkailta erkauman tilanne sekä opeteltiin kolme liikettä, joiden avulla erkauman palautumista voi nopeuttaa. Sara oli persoonaltaan todella hauska. Pystyin samaistumaan hänen brutaalin suoraan puhetyyliin, koska hänkin taisi olla murteesta päätellen Karjalasta kotoisin, kuten myös minä. Nauroin kyllä paljon. 😀

Kuva: Monna Pursiainen

Se mikä ei kauheasti naurattanut oli tämä oman erkauman tilanne. Tästä teen ihan oman postauksen, mutta sanotaan näin, että luulin erkauman olleen jo ummessa, mutta se olikin 5 cm pitkä ja 3 cm leveä. Tämä selittää myös sen miksi mun on todella vaikea saada kontrollia keskivartalon syviin vatsalihaksiin ja miksi juuri tuohon kohtaan sattuu.

Kuva: Monna Pursiainen

Saran jälkeen puhumaan tuli kätilö Milla Repo. Aiheena oli kuinka palaututa synnytyksestä henkisesti? Miten käsitellä synnytystä jälkikäteen tai ehkä tulevaa synnytystä etukäteen? Saatiin paljon mielenkiintoista keskustelua aikaiseksi. Juteltiin myös siitä miten esim. toiselle sektioon joutuminen voi olla kauhea pettymys kun taas itse valitsin sen vaihtoehdon vapaaehtoisesti. Keskustelussa oli koko ajan hyvä ja positiivinen henki.

Kuva: Monna Pursiainen

Kuva: Monna Pursiainen

Viimeisenä Newbien edustajat tulivat kertomaan heidän valikoimastaan ja uusimmasta mallistosta. Newbie lahjoitti kaikille myös pehmolelut ja lahjakortin liikkeeseen.

Kuva: Monna Pursiainen

Oli kertakaikkiaan kiva tapahtuma ja olin niin iloinen, että pääsin osallistumaan. Theon hoitokin oli mennyt super hyvin. He olivat käyneet julkisilla Itiksessä syömässä ja shoppailemassa ja leikkineet kotona. Theo ei ollut itkenyt ja oli ollut oma nauravainen itsensä.

Kuva: Monna Pursiainen

Kiitos vielä Monnalle kutsusta, Kiitos Yvetelle treenivaatteista sekä iso Kiitos ystäville Theon hoidosta! <3 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *