Hae
Johanna Tolppola

Tulenko Vielä Kisaamaan Tulevaisuudessa

Moni on multa kysynyt, että haluanko tulevaisuudessa vielä astua fitnesslavoille ja jos astuisin, niin mikä sitten olisi se oma laji.

Olen pyöritellyt ajatusta aina aika-ajoin mun mielessä. Luonnollisesti ajatus tulee ilmoille aina kun kisat on käynnissä eli keväällä ja syksyllä.

Kuva vuodelta 2014

Olisihan se ihanaa kokea se kisaaminen vielä kerran. Sitä en kiellä. Ei mulla jäänyt mitään hampaankoloon aikaisemmasta kisasta, koska se oli mun sen hetkinen paras kunto eli se ei ainakaan ole mulle motivaattorina. Toki olisi houkuttelevaa nähdä pääsisinkö parempaan kuntoon kuin silloin. Myös siinä kisakuplassa on aika kutkuttavaa olla. On ihana viedä oma mieli ja kroppa äärimmäisyyksiin ja voittaa itsensä aina kerta toisensa jälkeen. Sitä tunnetta ei kyllä voita mikään. On myös mahtavaa nähdä vartalossa ne muutokset, jotka tulevat siinä dieetin aikana kun rasvat otetaan pois.

Kuva maaliskuulta 2017. Odotin jo Theoa.

Itse olen ihaillut aina body fitness -vartaloa, mutta bikini ftness olisi mulle esiintymiseltään ja lihasmassaltaan se oikea vaihtoehto.

Kuva vuodelta 2014

No mutta kolikolla on myös aina kääntöpuolensa. Kisadieetti vaatii ihmiseltä todella paljon. Kaikki se aika mitä ollaan lenkkipolun varrella tai salilla on poissa oman lapsen ja perheen luolta. Se myös vaatisi kauheaa itsekuria, johon mulla ainakaan tällä hetkellä ei riitä motivaatio. Onhan se dieetti loppupeleissä vain yksi hetki elämästä, mutta nyt en ole itse valmis antamaan edes sitä hetkeä.

Kuva elokuulta 2016

Eli tulenko vielä kisaamaan? En usko, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. 😀 Nyt ja tulevaisuudessa haluaisin vain nauttia urheilusta, itsensä kehittämisestä ja hyvästä ruuasta sekä tästä lapsiperhearjesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *