Hae
Johanna Tolppola

Mistä Haaveilen Tällä Hetkellä

Unelmointi ja haaveilu on ihanaa. Toki haaveilen lottovoitosta, mutta se on ns. kaukainen haave, jonka onnistumisen todennäköisyys on aika mitätön. 😀 Yleensä haaveilen aika perusasioista, jotka olisi ihan toteutettavissa.

Tällä hetkellä itse haaveilen hyvin yksinkertaisista asioista.

Tässä lista top 4 asiasta mistä tällä hetkellä haaveilen. 

1.Kunnon yöunista

Olisi aivan mahtavaa saada nukkua kunnon yöunia. En muista milloin viimeksi olisin nukkunut hyvin. Olo olisi varmasti ihan uudestisyntynyt edes yksien hyvien unien jälkeen.

2. Omasta pihasta 

Näillä ilmoilla oma piha olisi niin kiva! Rakastan kyllä meidän citykaksiota, mutta kyllä kuumalla ilmalla seinät kaatuu päälle ja ihana olisi vain viettää aikaa omalla pihalla.

3. Omasta hetkestä 

Mun unelma omahetki olisi seuraavanlainen: Aurinkoisella ilmalla merimaisemissa terassilla, pieni viileä tuulenvire, joka viilentää juuri sopivasti, jazzia soi taustalla, ei kiire yhtään minnekään, pöydällä kylmä cava-lasi. Ah! Se olis täydellistä!

4. Kaunistautumisesta

Haluaisin microblading-kulmat, hampaiden valkaisun ja kampaajakäynnin sekä mun ripset takaisin. 😀 Ei vaan ihan oma tänhetkinen budjetti riitä näihin. 😀

Mistä te haaveilette?

2 kommenttia

  1. A kirjoitti:

    Minä haaveilen (vauva-arjen keskellä) katkeamattomista 8h unista, laivan buffasta (imetysdieetti ? ), kokonaisesta päivästä yksin esim. hotellissa, hemmotteluhoidoista.. siinä nyt jotakin aluksi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *